Νίκη ορόσημο για Κοκκινάκη

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Θανάσης Κοκκινάκης πέτυχε νίκη στο ATP Tour, αγωνιζόμενος στην πρεμιέρα του Los Cabos

Την πρώτη του ATP Tour νίκη, μετά από περίπου 1.5 χρόνο όταν είχε κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στο Μαϊάμι, σημείωσε τη Δευτέρα ο Θανάσης Κοκκινάκης.

O 23χρονος Αυστραλός, έσωσε τα οχτώ από τα εννιά break points του Μαξίμ Ζανβιέ, επικρατώντας του qualifier Γάλλου με 6-4, 6-4 μετά από μιάμιση ώρα

αγώνα.

Το Νο191 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε ξεκινήσει με 0-2 τη σεζόν στο ATP Tour ενώ τα συνεχιζόμενα προβλήματα τραυματισμού δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει αρκετούς αγώνες το τελευταίο διάστημα, κυρίως για το Challenger Tour.

Στο 2ο γύρο του Λος Κάμπος, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει το Νο4 του ταμπλό, Λούκας Πουίγ σε ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Ελληνοαυστραλό, πρώην Νο69 στον κόσμο.

Το ενδιαφέρον ραντεβού με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, σφράγισε και ο Έρνεστς Γκούλμπις ο οποίος κέρδισε 6-4, 7-6(2) τον Τζέισον Τζανγκ από την Ταϊπέι.

Τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο έμαθε και το Νο1 του ταμπλό, Φάμπιο Φονίνι ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Μαρσέλ Γκρανογέρς, μετά τη νίκη του Ισπανού με 6-0, 6-1 επί του γηπεδούχου wild card, Λούκας Γκόμεζ.

ΜEXICO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Νίκη ορόσημο για Κοκκινάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα