Το μήνυμα του Νταβίντ – VIDEO

19:57 3/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Ο Νταβίντ Γκοφάν θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μέχρι την περίοδο που θα διεξαχθεί το Masters στο Miami καθώς εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με την όρασή του από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Ρότερνταμ.

Εκείνη η πολύ άτυχη στιγμή του ημιτελικού του κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο Ρότερνταμ εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Νταβίντ Γκοφάν.

Ο Βούλγαρος τενίστας επιχείρησε ένα passing shot, η μπάλα βρήκε τη ρακέτα του Βέλγου και μετά τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη στο μάτι, υποχρεώνοντάς τον να αποσυρθεί άμεσα από το ματς.

Εκτοτε,

ο 27χρονος Βέλγος έχει πρόβλημα με την όρασή του που ακόμα δεν έχει επιλυθεί πλήρως και είναι αδύνατον να αγωνιστεί στο τουρ.

Με προσωπικό του μήνυμα, ο Γκοφάν ενημέρωσε τους ακόλουθούς του για την πορεία της αποθεραπείας του αλλά και την πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του που αποκλείεται να γίνει νωρίτερα του Miami Masters.

“H όρασή μου δεν έχει επιστρέψει στο 100%. Ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει σύντομα. Δυστυχώς δεν γίνεται να παίξω στο Indian Wells αλλά ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος για το Miami αν όλα πάνε καλά. Μετά το Μαϊάμι, θα πρέπει να επιστρέψω πάλι στην Ευρώπη για να μου κοιτάξουν το μάτι, οπότε δεν θα είμαι παρών ούτε στο Davis Cup με την Αμερική. Ελπίζω να συνεχιστεί η χρονιά δίχως απρόοπτα” ήταν το μήνυμα του άτυχου Βέλγου που δεν είναι “ξένος” σε τραυματισμούς μιας και πέρσι έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν μετά από μια άσχημη πτώση που είχε στο Ρολάν Γκαρός.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το μήνυμα του Νταβίντ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα