Ντελ Πότρο από τα παλιά!! – VIDEO

09:41 3/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια νίκη από τον μεγαλύτερο τίτλο του εδώ και πέντε χρόνια, βρίσκεται ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στο Ακαπούλκο!

Το 2013 ήταν ο τελευταίος ATP 500 τίτλος του Ντελ Πότρο, στο τουρνουά της Βασιλείας και μάλιστα με νίκη επι του Ρότζερ Φέντερερ! Ακολούθησαν τρεις ακόμη τίτλοι για τον Αργεντίνο αλλά σε ATP 250 τουρνουά, ένας στο Σίδνει και δύο στην Στοκχόλμη.

Πλέον, ο Πύργος του Ταντίλ, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε σημαντικότερους τίτλους όπως

αυτός στο ATP 500 τουρνουά Abierto Mexicano Telcel!

Ο 29χρονος Αργεντίνος, θριάμβευσε στο ντέρμπι των ημιτελικών κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίον κέρδισε με 6-4, 6-2 και σφράγισε τον τελικό στο Ακαπούλκο με τον Κέβιν Άντερσον, συνεχίζοντας την τρελή κούρσα στο Ακαπούλκο!

del Potro unmatched.@delpotrojuan into second final of 2018. Masters Zverev 6-4 6-2.#AMT2018 pic.twitter.com/8BjAL2XtpQ

Tennis TV (@TennisTV) 3 Μαρτίου 2018

Το Νο6 του ταμπλό και νέο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει και τον αδερφό του Άλεξ, Μίσα Ζβέρεφ στον 1ο γύρο της διοργάνωσης ενώ προερχόταν από τη σπουδαία νίκη επί του Ντόμινικ Τιμ στα προημιτελικά.

Ο Ντελ Πότρο ήταν και πάλι εξαιρετικός στο σερβίς ενώ επιτέθηκε με ορμή στο 2ο σερβίς του 20χρονου Γερμανού που δεν λειτούργησε πολύ καλά σήμερα.

Σώζοντας τη μοναδική ευκαιρία του Ζβέρεφ για break, ο πανίσχυρος Ντελ Πότρο σημείωσε τρία break σε εφτά ευκαιρίες και με τη συμπλήρωση μιάμισης ώρας αγώνα, ολοκλήρωσε τη νέα μεγάλη νίκη του στο Ακαπούλκο!

Ο Γερμανός φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και χρειάστηκε να δέσει το επίμαχο σημείο με επίδεσμο.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Αργεντίνου απέναντι στον Σάσα Ζβέρεφ, σε ισάριθμες συναντήσεις.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός για τον Ντελ Πότρο μέσα στο 2018 μετά την ήττα από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ στον τελικό του ASB Classic στο Όκλαντ, την πρώτη εβδομάδα της περιόδου.

Ο Λατινοαμερικάνος έχει 20 τίτλους καριέρας σε συνολικά 30 τελικούς, με σημαντικότερη διάκριση φυσικά την κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν το 2009 σε ηλικία μόλις 20 ετών, με νίκη επί του Φέντερερ στον τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Κέβιν Άντερσον χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του και να παίξει το καλύτερό του τένις στα κρίσιμα, για να επιβληθεί με 6-3, 4-6, 6-3 του μαχητικού και ανερχόμενου, Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Άντερσον και Ντελ Πότρο θα μονομαχήσουν και για την 8η θέση της κατάταξης την οποία αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει ο Νοτιοαφρικανός άσος.

A brilliant return seals the win for @KAndersonATP!

The fifth seed tops Donaldson 6-3 4-6 6-3 to reach #AMT2018 final. pic.twitter.com/RQFhKn7hY7

Tennis TV (@TennisTV) 3 Μαρτίου 2018

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Ντελ Πότρο από τα παλιά!! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα