Αποδεκατισμένος στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος

Αποδεκατισμένος σ' έναν ακόμα αγώνα ο Πανιώνιος, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα παρατάξει την ομάδα του με λύση ανάγκης και μοναδικό επιθετικό στην αποστολή τον επίσης ανέτοιμο και όχι παραπάνω από 45 λεπτά διαθέσιμο, τον Σαμέντ Γεσίλ.

Οι “κυανέρυθροι” αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ακόμα
και στο να συμπληρώσουν αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς είναι τραυματίες οι Ντουρμισάι, Σιώπης, Λάμπρου, Τασουλής, Νόβακ και Νίλσεν.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ουάσιγκτον Σαντάνα, ο Βραζιλιάνος δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και είναι άγνωστο ακόμα αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου είναι εξαιρετικά περιορισμένες και μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Σαββίδης – Μασούρας, Μπραχίμι, Σπιριντόνοβιτς – Γεσίλ.

Η αποστολή: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα