Ακαπούλκο: Ήττα Ντιμιτρόφ από τον lucky loser Κόζλοφ (vid)

Με συναρπαστικές αναμετρήσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα το Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο του Μεξικό.

Στέφαν Κόζλοφ και Τζον Ίσνερ πέτυχαν τις νίκες της πρεμιέρας, με τον νεαρό Αμερικανό να αγωνίζεται ως lucky loser και να αποκλείει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενώ ο big server συμπατριώτης του έσωσε match point στην αναμέτρηση με τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Στο κλείσιμο της ημέρας,

ο 24χρονος Κόζλοφ, Νο134 στον κόσμο, πέτυχε μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του επικρατώντας με 7-6(8), 5-7, 6-3 επί του πρώην Top10 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία που τον έφερε στο ταμπλό, λόγω της απόσυρσης του Κάρλος Αλκαράθ.

Το πρώην Νο1 στα juniors, είχε αποκλειστεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο όμως έπαιξε εμπνευσμένο τένις ως lucky loser, αποκλείοντας τον 30χρονο Βούλγαρο που γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή ήττα.

¡Noche histórica!

En un partido titánico, que duró tres horas y 21 minutos, Stefan Kozlov se recuperó de un malestar físico, y como un héroe sin capa, venció en tres sets a Grigor Dimitrov (6-7, 7-5 y 3-6). #AMT2022 #NewBeginnings pic.twitter.com/zTkfBamv4Q

— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel) February 22, 2022

Ο Τζον Ίσνερ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχανε 2-5 games στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης με τον Φερνάντο Βερντάσκο κι αφού έσωσε match point του αριστερόχειρα Ισπανού, πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 7-5, 6-7(4), 7-6(3) μετά από 3 ώρες και 14 λεπτά συναρπαστικής μάχης.

Στο 2ο γύρο ο 36χρονος Αμερικανός, Νο23 στον κόσμο, περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Νόρι-Αλτμάιερ.

Λιγότερες δυσκολίες αντιμετώπισε ο φορμαρισμένος Τέιλορ Φριτς που κέρδισε 6-3, 6-3 τον Αντριάν Μαναρινό και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Λόπεζ-Νισιόκα στην επόμενη φάση.

Στο μεταξύ, ο Ράφαελ Ναδάλ θα παίξει με τον Ντένις Κούντλα και όχι τον Ρέιλι Όπελκα καθώς ο δεύτερος απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω κούρασης.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLE DRAW | OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Ήττα Ντιμιτρόφ από τον lucky loser Κόζλοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήττα Ντιμιτρόφ, Κοζλόφ,itta ntimitrof, kozlof