Τίτλος για Μιχαλακόπουλο, φιναλίστ η Φασουλά

18:19 3/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο διεθνές τουρνουά U14 Sotheby’s International Realty που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, με τον αθλητή του Φοίβου Μιχαλόπουλου να επικρατεί στον τελικό του Ραφαήλ Αντώνιου Γακόπουλου από την Καστοριά με 6-2, 6-2, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ίωση αυτές τις ημέρες. 

Για τον Μιχαλακόπουλο αυτός ήταν ο 2ος διεθνής τίτλος

(στα μονά) μέσα στο 2023 μετά από το 14άρι τουρνουά στην Άρτα, ενώ ήταν και δύο φορές φιναλίστ στα 16άρια τουρνουά σε Κιλκίς και Κουφάλια.

Ελληνικό χρώμα ωστόσο είχε και το διπλό των αγοριών καθώς ο Αλέξανδρος Αυγέρης μαζί με τον Ερίκας Μασκολάιτις κέρδισαν στον τελικό τους Τιάγκο Πέτερχανς (Ελβετία) και Κίλιαν φαν Ροοστ (Βέλγιο) με 3-6, 6-3, 10-8. 

Με αυτόν τον τίτλο ο Αυγέρης έφτασε τους 2 μέσα στη χρονιά (στα διπλά) μετά από εκείνον που είχε κατακτήσει στα Σκόπια τον περασμένο Ιούνιο στο 14άρι τουρνουά Bitolia Open. 

Στα κορίτσια η Φωτεινή-Νεφέλη Φασουλά έκανε μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Νο1 του ταμπλό Ιοάνα Στεφανία Μπόιαν, με την Ελληνίδα τενίστρια μάλιστα να παίρνει το προβάδισμα στο 1ο set με 5-3 και 30/0, αλλά τελικά τη Ρουμάνα να επικρατεί με 7-5, 6-4 κατακτώντας τον τίτλο.

Η Μπόιαν κατάκτησε και το διπλό στην κατηγορία των κοριτσιών καθώς με την συμπατριώτισσά της Μαρία Αλεξάντρα Ματέας κέρδισαν στον τελικό τις Θέα Γρηγοριάδου (Κύπρος) και Στέλα Νούτσου με 6-0, 6-1. 

SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY ATHENS DRAWS

The post Τίτλος για Μιχαλακόπουλο, φιναλίστ η Φασουλά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα