US Open: Ξεκινάει η 2η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη

14:25 3/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Τις πρώτες αναμετρήσεις που θα δώσουν τα εισιτήρια για τα προημιτελικά σε άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής με το US Open να μπαίνει στη 2η εβδομάδα.

Στο Arthur Ashe την αυλαία θα ανοίξει (19:00 GR) ο αμερικανικός “εμφύλιος” με τους Τομι Πολ και Μπεν Σέλτον να μάχονται για μια θέση στην 8άδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε μια επανάληψη

του προημιτελικού του φετινού Australian Open με τον Πολ να βγαίνει κερδισμένος στη μοναδική μέχρι τώρα μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι των δύο διαφορετικών γενεών με την 33χρονη Καρολίν Βοζνιάκι να αντιμετωπίζει την 19χρονη και πλέον φορμαρισμένη  παίκτρια στο Tour, Κόρι Γκοφ στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. 

Στο πρώτο ματς το βραδινού προγράμματος (02:00 GR) ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά Κροάτη, Μπόρνα Γκόγιο, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσουν οι Ιγκα Σφιόντεκ και Γέλενα Οσταπένκο με την Λετονή να έχει την παράδοση με το μέρος της έχοντας κερδίσει και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις! 

Στο Louis Armstrong το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (18:00 GR) με το παιχνίδι της Καρολίνα Μούχοβα κόντρα στην Ξινγιου Γουάνγκ, για να ακολουθήσει η αναμέτρηση της Ρουμάνας Σοράνα Κιρστέα απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς οι οποίες θα συναντηθούν για 2η σερί χρονιά στο US Open με την Ελβετίδα να βγαίνει πέρσι νικήτρια στα 3 sets.

Στο 3ο παιχνίδι του Louis Armstrong ο Φράνσις Τιάφο θα παίξει με τον Αυστραλό Ρίνικι Χιτσικάτα, ενώ στο τελευταίο ματς του δεύτερου μεγαλύτερου court η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, Ντόμινικ Στρίκερ θα βρεθεί απέναντι στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Ξεκινάει η 2η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα