Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 3-0: Εύκολο απόγευμα για τους “Reds”

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ. Το μεγαλύτερο κέρδος για τη Λίβερπουλ – πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης – είναι η εικόνα βελτίωσης που παρουσιάζει παιχνίδι με το παιχνίδι.

Κόντρα στην Άστον Βίλα τα πράγματα απλοποιήθηκαν πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι «Reds» άνοιξαν το σκορ με τον Σομποσλάι και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Η πίεση στην αντίπαλη εστία έφερε και δεύτερο γκολ

στο 22ο λεπτό, όταν έπειτα από τετ α τετ του Νούνιες, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά στο πόδι του Κας για να καταλήξει στα δίχτυα.

Η Λίβερπουλ είχε καταφέρει να βάλει πολύ νωρίς τις βάσεις νίκης, όμως δεν κατέβασε ρυθμό. Συνέχισε να είναι πολύ επικίνδυνη και απειλητική για την εστία της Άστον Βίλα και το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 55’ ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.

Κάπως έτσι η Λίβερπουλ έφτασε στην 3η διαδοχική νίκη, διατήρησε το αήττητο και παραμένει στο κατόπι της Μάντσεστερ Σίτι που έχει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (72′ Κουάνσα), Μάτιπ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Σόμποσλαϊ, Μακάλιστερ (87′ Έντο), Τζόουνς (65′ Έλιοτ), Σαλάχ, Ντίας (65′ Ζότα), Νούνιες (65′ Χάκπο).

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα, Κάρλος (19′ Μπέιλι (65′ Τζανιόλο), Τόρες, Κας, Καμαρά, Λούιζ (73′ Τίλεμανς), Ντιν, Ντιαμπί, ΜακΓκίν, Γουότκινς (73′ Ντουράν).

Keywords
Τυχαία Θέματα