ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ “ΤΕΛΙΚΟΣ” – VIDEO

Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς για τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals

Ο Ντόμινικ Τιμ έκανε την υπέρβαση στο γκρουπ Bjorn Borg και μετά τις μεγαλειώδης νίκες επί των Φέντερερ, Τζόκοβιτς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αναγκάζει τους δύο θρύλους του αθλήματος να μονομαχήσουν για το 2ο εισιτήριο που οδηγεί στους “4” του ATP

Finals.

Το βράδυ της Πέμπτης (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), θα πραγματοποιηθεί το τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα στον Ελβετό και τον Σέρβο και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: ο νικητής κλείνει θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης ενώ ο ηττημένος θα ολοκληρώσει τη σεζόν και θα ετοιμαστεί για τις “καλοκαιρινές” του διακοπές στην off-season.

“Είμαι ακόμα μέσα στο τουρνουά” είπε ο Τζόκοβιτς, μετά την ήττα από τον Τιμ και συνέχισε: “Θα αντιμετωπίσω τον Ρότζερ τώρα. Ο νικητής περνάει στα ημιτελικά. Ο ηττημένος αποκλείεται. Τόσο απλό”

Είναι το 49ο ραντεβού των δύο κορυφαίων τενιστών, με τον Τζόκοβιτς να προηγείται 26-22 σε ένα από τα συναρπαστικότερα rivalry στην ιστορία του αθλήματος. Η αντιζηλία των Φέντερερ, Τζόκοβιτς έχει περάσει από διάφορα στάδια και έχει δοκιμάσει και τις προσωπικές σχέσεις των δύο αθλητών, με τον Ελβετό να κυριαρχεί στην αρχή του rivalry και τον Τζόκοβιτς να έχει εκμεταλλευτεί και τη διαφορά ηλικίας, αποκτώντας το πάνω χέρι στα τελευταία ραντεβού τους.

Η αμέσως προηγούμενη συνάντησή τους, ήταν επική! Τελικός Wimbledon 2019, με τον Φέντερερ να έχει διπλό match point στο 8-7, 40/15 του καθοριστικού σετ στο σερβίς του αλλά ο Σέρβος ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος, μετά από 4 ώρες και 55 λεπτά συγκλονιστικής μάχης με 7-3 στο tie break (12-12).

“Ίσως μου πήρε κάποιες μέρες ή δύο εβδομάδες το πολύ για να ξεπεράσω αυτή την ήττα στο Wimbledon. Ακόμα πιστεύω ότι έκανα ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένα μεγάλο τουρνουά, κερδίζοντας τον Ράφα στην πορεία. Και οι δύο μπορούμε να αντλήσουμε λίγη αυτοπεποίθηση από αυτό το ματς. Ίσως, εκείνος περισσότερο από εμένα. Όμως, δεν ήταν ότι ευχόμουν να μην είμαστε στον ίδιο όμιλο. Δεν ήλπιζα να μην τον αντιμετωπίσω ποτέ ξανά. Είναι καλό για μένα που θα τον συναντήσω και πάλι και θα έχω την ευκαιρία να τον κερδίσω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά με τον Νόβακ” είπε ο Φέντερερ.

Πέμπτη 14/11: 3η αγωνιστική Bjorn Borg
22:00GR Novak Djokovic (Serbia) vs Roger Federer (Switzerland)

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ “ΤΕΛΙΚΟΣ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα