Τις δύσκολες στιγμές…

20:02 1/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ θεωρεί πως οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καριέρα του τον βοήθησαν να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά του μιας και έδειξε σε όλους πως είναι θνητός και έχει και αυτός την ανάγκη στήριξης από τους φίλους του!

Δεν ήταν όλα ρόδινα στην καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ μόλις πέρασε τα 30.

Από τα 27 του και μετά είχε αρχίσει να δυσκολεύεται αρκετά να κερδίζει Slam σε σχέση με τον απίστευτο ρυθμό με τον οποίο σήκωνε κούπες πριν, κάτι φυσικά απόλυτα φυσιολογικό.

Αυτές οι δύσκολες στιγμές είχαν αντίκτυπο στην καριέρα

του 36χρονου τενίστα σύμφωνα με τον ίδιο και όχι απαραίτητα αρνητικό!

“Πέρασα δύσκολες στιγμές το 2010 και το 2011 όταν δεν κέρδιζα και τόσο πολύ. Οι άνθρωποι με είδαν ίσως για πρώτη φορά να δυσκολεύομαι και η δημοτικότητά μου νομίζω ότι αυξήθηκε γιατί έδειξα ότι είμαι και εγώ αδύναμος! Ειδικά μετά το comeback, η φήμη μου έχει γίνει πολύ μεγαλύτερη!” ανέφερε ο Μαέστρος.

Όσον αφορά στο μέλλον του αθλήματος, αυτή τη στιγμή, ο Ροτζ δεν βλέπει κάποιον νέο τενίστα να φτάνει ούτε τα 10 Slams.

“Βλέπω αρκετούς να μπορούν να κερδίσουν ένα ή δύο αλλά κανέναν να φτάνει τα δέκα. Αλλά ούτε και με ένα προέβλεπαν ότι θα έπαιρνα τόσα πολλά. Αν κάποιος πιάσει την απόδοση του Νόβακ ας πούμε και τα πάρει μαζεμένα, θα μπορούσα να διαψευστώ. Ολα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Σε κάποιους παίκτες απλά ξεκλειδώνει το παιχνίδι τους και μετά όλα είναι ιστορία…” κατέληξε σοφά ο “Βασιλιάς”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τις δύσκολες στιγμές… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα