Παπαχρήστου: «Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα»;

Η Βούλα Παπαχρήστου τόνισε πως έχει απολογηθεί για το λάθος που είχε κάνει και πως μερικοί δεν της το έχουν συγχωρέσει ακόμα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπογράμμισε πως έχει ζητήσει πολλές φορές συγχώρεση και πως πλέον το μόνο που τη νοιάζει είναι να δίνει απαντήσεις μέσα από τους αγώνες στους οποίους παίρνει μέρος.

Αρχικά, η Παπαχρήστου δήλωσε για την κριτική που της ασκείται
ακόμα, για ένα tweet που είχε κάνει πριν έξι χρόνια: «Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια».

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμπλήρωσε: «Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα