΄Ηταν να πάρει μπρος! – VIDEO

Μία ισοπεδωτική Σιμόνα Χάλεπ προκρίθηκε στον φετινό τελικό του Rogers Cup στο Μόντρεαλ μετά από μία αψεγάδιαστη εμφάνιση κόντρα στην Ασλεϊ Μπάρτι!

Σιμόνα Χάλεπ σε άγρια κατάσταση!

Ήταν να μην βρει ρυθμό η Ρουμάνα Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης που, μπορεί να δυσκολεύτηκε στη φετινή της πρεμιέρα στον Καναδά κόντρα στην Παβλιουτσένκοβα, ωστόσο, προϊούσας της διοργάνωσης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της με αποκορύφωμα τον ημιτελικό γύρο!

Η βραχύσωμη

τενίστρια ήταν απλά σαρωτική κόντρα στην νεαρή Αυστραλέζα την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-4, 6-1 για να φτάσει, μετά από δύο χρόνια, ξανά στον τελικό του Μόντρεαλ!

Με εκπληκτική σταθερότητα αλλά και επιθετικότητα από τη βασική γραμμή, “διψασμένη” για νέες διακρίσεις και πραγματικά σεμιναριακό τένις, η 26χρονη Ρουμάνα πήρε μεγάλα προβαδίσματα και στα δύο σετ κάνοντας μία εξαιρετική baseliner όπως η Μπάρτι να φαντάζει παίκτρια της σειράς!

Παρά την όποια φιλότιμη προσπάθεια της Αυστραλέζας, η Χάλεπ δεν χάριζε τίποτα και, με την εμφάνιση αυτή, φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο κόντρα στη Σλόαν Στίβενς που κέρδισε 6-3, 6-3 την Ελίνα Σβιτολίνα στο 2ο ημιτελικό!

Μεγάλος φυσικά στόχος είναι μια πολύ καλή πορεία (αν όχι κατάκτηση) του Αμερικανικού Όπεν στο οποίο, θυμίζουμε, πως αποκλείστηκε πέρσι στην πρεμιέρα της από την Μαρία Σαράποβα!

Σάββατο, 11/8: Ημιτελικοί Rogers Cup
Stephens (USA) beat Svitolina (Ukraine) 6-3 6-3
Halep (Romania) beat Barty (Australia) 6-4 6-1

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post ΄Ηταν να πάρει μπρος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα