Τιμ: “Τιμή μας που παίζουμε ακόμα μαζί του” – VIDEO

Ο πανευτυχής Ντόμινικ Τιμ, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ρότζερ Φέντερερ, μετά τη μαγική νίκη απέναντί του στον τελικό του Indian Wells

Δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να κατακτάς τον πρώτο σου ATP Masters τίτλο, κερδίζοντας τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

Αυτές τις στιγμές ζει ο Ντόμινικ Τιμ από το βράδυ της Κυριακής, όταν επικράτησε με ανατροπή

3-6, 6-3, 7-5 του Ελβετού Βασιλιά, στον συναρπαστικό τελικό του BNP Paribas Open.

Ο 25χρονος Αυστριακός, έκανε το παιχνίδι της ζωής του, κέρδισε για πρώτη φορά τον Φέντερερ σε σκληρή επιφάνεια και έγινε μόλις ο 5ος τενίστας που κερδίζει τον μαέστρο και στις τρεις επιφάνειες, μαζί με τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Τσόνγκα και Ράφτερ.

“Είναι ένας Θρύλος. Για εμάς τους νεότερους, είναι προνόμιο και τιμή να έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε ακόμα μαζί του, σε μεγάλα τουρνουά όπως αυτό. Κόντρα στον Ρότζερ, τον Ράφα και τον Νόβακ, δεν χρειάζεται να κερδίσεις μόνο τον παίκτη αλλά και όλη αυτή την αύρα που έχουν και όλους αυτούς τους τίτλους που έχουν κερδίσει. Πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τους κερδίσεις” είπε ο Τιμ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά στη νέα σεζόν, πηγαίνοντας με το αρνητικό ρεκόρ 3-4 στο πρώτο Masters της σεζόν. Τις τελευταίες, όμως, 10 ημέρες έπαιξε το τένις που ξέρει και μπορεί, φτάνοντας στην κατάκτηση του 12ου και πιο σημαντικού τίτλου της καριέρας του.

“Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις 10 τελευταίες ημέρες. Ήρθα εδώ σε κακή φόρμα και τώρα είμαι πρωταθλητής στο Indian Wells. Είναι απίστευτο που κατάφερα να κερδίσω τον πρώτο μου μεγάλο τίτλο σε διαφορετική επιφάνεια απ’το χώμα. Μετέτρεψα ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν σε ένα πολύ καλό”

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Rio Open, ο Ντόμινικ Τιμ είχε την ευκαιρία να δουλέψει δύο εβδομάδες μαζί με τον νέο του προπονητή, Νίκολας Μασού.

Μετά τον τίτλο στην Καλιφόρνια, ο Τιμ θα ανέβει στο No4 της παγκόσμιας κατάταξης, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ. Παράλληλα, θα ανέβει στο Νο8 της ATP Race που οδηγεί στο ATP Finals του Λονδίνου. Το Miami Open είναι προ των πυλών και ο Τιμ θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά.

“Φυσικά κι αυτός ο τίτλος είναι σπουδαίος και θα μείνει για πάντα στην τροπαιοθήκη μου. Όμως, θα ήταν ωραίο να συνεχίσω σε αυτή τη φόρμα και να κρατήσω τα θετικά συναισθήματα και στα επόμενα τουρνουά που θα παίξω”

TP BNP PARIBAS OPEN DRAW

The post Τιμ: “Τιμή μας που παίζουμε ακόμα μαζί του” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα