Τιμ: “Σύντομα καινούριοι Major νικητές”!

Ο Ντομινίκ Τιμ πιστεύει ότι, το πολύ σε μια διετία, θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή “φρουράς” που περιμένουμε τόσα χρόνια τώρα στο αντρικό τουρ…

Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν στο αντρικό τουρ…

Ακόμα και τώρα, εν έτει 2018, οι Big3 (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) έχουν εν πολλοίς συγκεντρώσει και πάλι όλους τους μεγάλους τίτλους ενώ κατέχουν και τις τρεις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Επίσης, μοιράστηκαν και τα φετινά Slams (δύο ο Τζόκοβιτς από ένα οι Φέντερερ, Ναδάλ), ωστόσο, τουλάχιστον σε επίπεδο

Masters τουρνουά είχαμε μια…εξέλιξη με τέσσερις νικητές εκτός Big4 (Ίσνερ, Ντελ Πότρο, Ζβέρεφ, Κατσάνοφ).

Αυτό δίνει την ώθηση στον Ντομινίκ Τιμ να πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο την επόμενη διετία.

“Η αλλαγή θα συμβεί κάποια στιγμή. Τον επόμενο χρόνο θα είναι ακόμα περισσότεροι οι καινούριοι νικητές και την επόμενη διετία θα δούμε νέους παίκτες να κερδίζουν Slam” ανέφερε ο 25χρονος Αυστριακός.

Ο ίδιος προετοιμάζεται για το τρίτο συνεχόμενο World Tour Finals της καριέρας του έχοντας περισσότερες προσδοκίες από ποτέ!

“Η πρώτη χρονιά ήταν απλά μια δυνατή εμπειρία. Πλέον, έχω περισσότερο άγχος γιατί έχω περισσότερες απαιτήσεις. Το format των αγώνων είναι ενδιαφέρον αλλά δύσκολο. Μπορεί να περάσεις με μόνο μία νίκη, μπορεί να αποκλειστείς με δύο νίκες”.

”Ηταν μεγάλο μάθημα για μένα η παρουσία μου στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Μπορεί να έχασα αλλά σαν εμπειρία δεν την αλλάζω με τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για την ήττα μου στο US Open από τον Ράφα” κατέληξε ο Τιμ που ανοίγει την αυλαία του φετινού Nitto ATP Finals κόντρα στον Κέβιν Άντερσον στις 16:00 GR το μεσημέρι της Κυριακής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τιμ: “Σύντομα καινούριοι Major νικητές”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα