Κάτι μεγάλο ανακοινώνεται τη Δευτέρα;

Το όνειρο των φίλων του τένις στην Ελλάδα, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα αφού σύντομα η χώρα μας θα φιλοξενήσει τουρνουά της ATP

Η τεράστια άνθηση του αθλήματος στη χώρα μας, η παρουσία των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο κορυφαίο επίπεδο, οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας και κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες, φαίνεται πως συνδυάστηκαν αρμονικά και πλέον είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τουρνουά του ATP

World Tour!

Αυτό, πιθανότατα, θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Δευτέρα (14:30) στον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά (;;).

Όπως αναφέρει η πρόσκληση της Ομοσπονδίας στους δημοσιογράφους, το θέμα θα είναι “Το ATP 250 της Σόφιας στο οποίο θα συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς” και γι’αυτό θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας, Στέφαν Τζβέτκοφ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, Έλληνες και Βούλγαροι έχουν συμφωνήσει να “μοιραστούν” το ATP 250 τουρνουά που διεξάγεται στις αρχές Φεβρουαρίου στο Arena Armeec Sofia της Σόφιας, σε indoor εγκαταστάσεις.

Αυτό, ενδεχομένως, μπορεί να γίνει εναλλάξ, δηλαδή τη μια χρονιά να διεξάγεται στη χώρα μας και την άλλη στη Βουλγαρία.

Το ΟΑΚΑ φαντάζει η πιθανότερη έδρα διεξαγωγής του τουρνουά, διαθέτοντας τα απαραίτητα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν ένα τόσο μεγάλο event. Βέβαια, θα πρέπει οι εγκαταστάσεις να υποστούν τεράστιες βελτιώσεις καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν απαξιωθεί από τους υπευθύνους.

To τουρνουά της Σόφιας διεξάγεται τα τρία τελευταία χρόνια, με νικητές τους Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ (2016), Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (2017) και Νταμίρ Τζουμχούρ (2018).

Πρόσφατα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αποκαλύψει ότι γνωρίζει συζητήσεις που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση, όμως φαίνεται πως το τουρνουά θα έρθει πολύ νωρίτερα στη χώρα μας…

The post Κάτι μεγάλο ανακοινώνεται τη Δευτέρα; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα