Έτοιμος για το τέλειο finish – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι “πεινασμένος” για να τελειώσει μια φοβερή σεζόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Όποιος έβλεπε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο ξεκίνημα της σεζόν, προσπαθώντας να επιστρέψει μετά την επέμβαση στον αγκώνα, δεν γινόταν να φανταστεί τον Σέρβο να προκρίνεται στο ATP Finals του Λονδίνου.

Όμως, ο Νόλε όχι απλά προκρίθηκε αλλά πάει και ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στην Ο2 Arena, όντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 6ου τίτλου του στη διοργάνωση, με τον οποίον

θα ισοφαρίσει τον πολυνίκη του θεσμού, Ρότζερ Φέντερερ.

Η ήττα από τον άσημο Τσεκινάτο στο Γαλλικό Όπεν, ήταν από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα του Νόλε και ίσως αυτή που τον πείσμωσε περισσότερο για να επιστρέψει στην κορυφή.

Ακολούθησαν 5 μαγικοί μήνες για τον 31χρονο Σέρβο. Τίτλος στο Wimbledon, στο Σινσινάτι, στο US Open και στη Σαγκάη. Η ήττα από τον Κάρεν Κατσάνοφ στον τελικό του Paris Masters, δεν θα μπορούσε να πλήξει την τρομερή αυτοπεποίθηση του Τζόκοβιτς, φτάνοντας στο Λονδίνο.

“Το Νο1 του κόσμου, είναι η απόλυτη πρόκληση στο άθλημά μας. Η φετινή χρονιά είναι ακόμα πιο ξεχωριστή από τις υπόλοιπες επιτυχημένες, λόγω των καταστάσεων που πέρασα τους προηγούμενους 15 μήνες, ειδικά τους οχτώ τελευταίους μετά την επέμβαση τον Φεβρουάριο. Είναι απίστευτο, όχι μόνο γιατί είχα βρεθεί στο Νο22 του κόσμου. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν αδύνατο αλλά νόμιζα ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο. Ήταν πέντε τέλειοι μήνες οι τελευταίοι” είπε ο Τζόκοβιτς που ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο comeback player of the year.

Ο Τζόκοβιτς θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο ATP Finals το βράδυ της Δευτέρας όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ, στην 1η αγωνιστική του γκρουπ “Γκουστάβο Κουέρτεν”.

NITTO ATP FINALS STANDINGS | OOP (-2h) – | TV SCHEDULE

The post Έτοιμος για το τέλειο finish – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα