Θριαμβευτής στην Ανδαλουσία ο Μπούστα (vids)

Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική εβδομάδα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Ο 29χρονος τενίστας κατέκτησε το AnyTech365 Andalucia Open (250αρι τουρνουά της πατρίδας του), πραγματοποιώντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στον μεγάλο τελικό, ο Μπούστα επικράτησε δύσκολα του Χάουμε Μουνάρ με 6-1, 2-6, 6-4 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 5ου ATP τίτλου του. Ο αγώνας διήρκησε 2 ώρες και 25 λεπτά.

Fast hands

High-quality tennis with the title on the line in Marbella…@jamunar_38 #AndaluciaOpen pic.twitter.com/RWacBrMpBP

Tennis TV (@TennisTV) April 11, 2021

Είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος για το Νο15 του κόσμου, καθώς του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια της σεζόν. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα ανέβει στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ισπανός μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Έπαιξε μεθοδευμένα και επέβαλε τον ρυθμό του. Έσπασε το σέρβις του Μουνάρ δύο φορές και κατέκτησε πολύ γρήγορα το εναρκτήριο σετ, χάνοντας μόλις ένα game.

Στο 2ο σετ το Νο95 στην παγκόσμια κατάταξη, αντέδρασε. Είχε εξαιρετικές επιστροφές και εντυπωσιακά τρεξίματα. Πραγματοποίησε δύο break στο σερβίς του Νο1 του ταμπλό, ενώ ο ίδιος κράτησε ανέπαφο το δικό του και οδήγησε το παιχνίδι σε 3ο σετ.

Εκεί η αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη ποιότητα του Μπούστ,α φάνηκε. Ο 29χρονος τενίστας διαχειρίστηκε άψογα τους κρίσιμους πόντους, έπαιξε πιο αποφασιστικά από τον αντίπαλο του και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Win No. 200, Title No. 5 @pablocarreno91 is the champion in Marbella, overcoming Munar in a thriller to take the title!#AndaluciaOpen pic.twitter.com/yLwU1sA48P

Tennis TV (@TennisTV) April 11, 2021

Την Τρίτη ο Μπούστα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Monte Carlo Masters του Μονακό, αντιμετωπίζοντας για τον 1ο γύρο του τουρνουά τον Ιταλό, Στέφανο Τραβάγλια, Νο69 στην κατάταξη της ΑΤΡ.

ANDALUCIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Θριαμβευτής στην Ανδαλουσία ο Μπούστα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα