Χουρκάτς: “Ο Φέντερερ έιναι το είδωλο μου” (vid)

O Ουμπέρ Χουρκάτς κατέκτησε την προηγούμενη Κυριακή στο Μαϊάμι τον πρώτο του Masters τίτλο. Μετά από αυτό το τεράστιο κατόρθωμα του εκτοξεύθηκε στο Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον επόμενος στόχος του είναι η είσοδος στο Top 10.

Ο Πολωνός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό του, ενώ εξέφρασε και τον απεριόριστο θαυμασμό του για τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό μου. Νομίζω ότι παρακολούθησα

αγώνα του για πρώτη φόρα όταν ήμουν 8-9 ετών, ίσως και μικρότερος. Θυμάμαι ότι λάτρεψα το παιχνίδι του από την αρχή. Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας θρύλος του τένις και θα ήταν τέλειο αν κατάφερνα να τον κερδίσω κάποια στιγμή. Ήμουν μεγάλος θαυμαστής των Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς όταν ήμουν μικρός.

Έβλεπα τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις των “Big 3″ και τώρα έχω την δυνατότητα να τους αντιμετωπίσω. Ξέρω οτι δεν θα τερματίσουν σύντομα την καριέρα τους. Όμως αυτό είναι καλό γιατί θέλω πολύ να αναμετρηθώ μαζί τους ξανά και να τους κερδίσω. Όσον αφορά την νέα γενιά παικτών, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι τενίστες που επιθυμούν να φτάσουν στην κορυφή. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”, δήλωσε ο Χουρκάτς.

The post Χουρκάτς: “Ο Φέντερερ έιναι το είδωλο μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα