Δεν παίζει στο Μόντε Κάρλο ο Γκαέλ Μονφίς (pic)

Ο Γκαέλ Μονφίς το πρωί της Κυριακής (11/4) γνωστοποίησε πως δεν θα αγωνιστεί στο φετινό Monte Carlo Masters (11-18 Απριλίου), λόγω των πόνων που νιώθει το τελευταίο διάστημα στην γάμπα.

Ο 34χρονος τενίστας ανακοίνωσε την απόσυρση του από το event του Μονακό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

“Δυστυχώς αναγκάζομαι να αποσύρω την συμμετοχή

μου από το Rolex Monte Carlo Masters. Πονάω στην γάμπα μου τις τελευταίες 10 ημέρες και χθες κατά την διάρκεια της τελευταίας μου προπόνησης ο πόνος χειροτέρεψε. Έκανα υπέρηχο, όπως με συμβούλεψαν οι γιατροί και το μέγεθος του τραυματισμού διαπιστώθηκε.

Είμαι υποχρεωμένος να αναβάλλω την επιστροφή μου στα court. Ωστόσο, παραμένω αισιόδοξος για το υπόλοιπο της σεζόν. Ξεκινάω από σήμερα μια ειδική θεραπεία και ελπίζω να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μονφίς στην δημοσίευση του.

pic.twitter.com/C7wV1kDoGr

— Gael Monfils (@Gael_Monfils) April 11, 2021

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Γάλλος στο 1000αρι τουρνουά της πατρίδας του, ήταν το 2016. Τότε είχε φτάσει ως τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ με 7-5, 5-7, 6-0.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δεν παίζει στο Μόντε Κάρλο ο Γκαέλ Μονφίς (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα