Μονακό: Νικητής στο ντέρμπι ο Γκοφάν (vid)

Στον 2ο γύρο του Rolex Monte Carlo Masters προκρίθηκε ο Ντέιβιντ Γκοφάν, κερδίζοντας τον Μαρίν Τσίλιτς στο ντέρμπι της ημέρας.

Ο Βέλγος τενίστας, Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε του Τσίλιτς με 6-4, 3-6, 6-0, σε έναν θεαματικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά.

Ο Γκοφάν μπήκε “μουδιασμένα” στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 games. Ωστόσο στην συνέχεια συνήλθε, πραγματοποίησε δύο break στο σερβίς του αντιπάλου του και

έκανε το 1-0.

Το 2ο σετ ανήκει στον Τσίλιτς. Ο Κροάτης ήταν αποφασισμένος να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τα κατάφερε. Ο 32χρονος τενίστας έπαιξε πιο αποφασιστικά απ’το Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε πολύ καλό 1ο σέρβις (20/28, 71%) και οδήγησε το ματς σε 3ο σετ.

Εκεί ο Γκοφάν ήταν καταιγιστικός. Κυριάρχησε απόλυτα στο court, έβρισκε απάντηση σε κάθε χτύπημα του Τσίλιτς και πήρε την πολυπόθητη νίκη. Να σημειωθεί πως ο Βέλγος δεν έχασε ούτε ένα game (6-0). Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με έναν qualifier.

Allez David @David__Goffin comes through a tough opening round vs Cilic 6-4 3-6 6-0 in Monte Carlo #RolexMCMasters pic.twitter.com/N4iHrIoN6K

Tennis TV (@TennisTV) April 11, 2021

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Μονακό: Νικητής στο ντέρμπι ο Γκοφάν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα