Κύργιος σε Μπερνάντες: “Είσαι καθυστερημένος” (vid)

Ο Νικ Κύργιος δεν περιορίστηκε μόνο στο σπάσιμο της ρακέτας του καθώς μετά το τέλος της συναρπαστικής αναμέτρησης με τον Γιάνικ Σίνερ για τον 4ο γύρο του Miami Open επιτέθηκε και στον διαιτητή της αναμέτρησης, Κάρλος Μπερνάντες με τον οποίον είχαν έντονη διαφωνία κατά τη διάρκεια του ματς.

Μόλις έδωσε τα χέρια με τον Σίνερ στο φιλέ, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός αποκάλεσε “f*cking retard” τον chair umpire της αναμέτρησης και φυσικά δεν του έδωσε το χέρι.

pic.twitter.com/30tVVkzBIV

no context tennis (@nocontexttennis) March 29, 2022

Λίγο αργότερα, ο Κύργιος συνέχισε να ασχολείται με τον Κάρλος Μπερνάντες, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι.

“Δεν πιστεύω ότι ο Κάρλος μπορεί να διαχειριστεί καλά το κοινό. Για το point penalty είπα απλά στην ομάδα μου ότι ο Μάθιου Ρέιντ, ένας πρώην παίκτης θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά. Αν αυτό αξίζει point penalty σε Masters τουρνουά, είναι γελοίο. Όταν όλο το γήπεδο γιουχάρει έναν διαιτητή και γίνεται το επίκεντρο του αγώνα, δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

“Μιλούσε πολύ. Ακόμα και το κοινό τον προέτρεψε να το βουλώσει. Δεν έχω βρεθεί ξανά σε ματς όπου το κοινό μισεί τόσο πολύ έναν διαιτητή” είπε χαρακτηριστικά.

The post Κύργιος σε Μπερνάντες: “Είσαι καθυστερημένος” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα