Παίζει με την Ξάνθη ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο Ιταλός επιθετικός των “πράσινων” έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας στο ματς με τους Ακρίτες. Ο Μακέντα
δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα όλο το 90λεπτο, όμως ο πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των “πράσινων”.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Δώνης θα στηριχθεί στην ομάδα, η οποία πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Διούδης θα καθίσει στην εστία, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ινσούα και Γιόχανσον θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κουρμπέλη και Δώνη να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Μπουζούκης, Ζαχίντ και Μολό θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο βασικό σχήμα φέρεται να διεκδικεί και ο Κολοβός. Επίσης, ο Δώνης δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες και τον Καμπετσή, τον οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα