Θέλει παιδιά ο Ντίμι!

Μπορεί να βρίσκεται, λόγω υποχρεώσεων, τον περισσότερο καιρό μακριά από την κοπέλα του, Νικόλ Σέρζινγκερ, ωστόσο, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά ώστε να τον δουν να παίζει τένις πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στην περίπτωση του 27χρονου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που, επί δύο χρόνια, βρίσκεται σε σχέση με την 40άρα τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ!

Μία δύσκολη σχέση, από την άποψη πως τον περισσότερο καιρό, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και των δύο στα…πέρατα της γης, είναι μακριά ο ένας από τον άλλο.

Ωστόσο, ο Ντίμι

έχει όνειρα για αυτή τη σχέση που περιλαμβάνουν και…παιδιά!

“Δεν γίνεται να ζεις χωρίς όνειρα. Κάθε άνθρωπος όταν πάει στο κρεβάτι το βράδυ, μένει μόνος με το όνειρό του. Και εγώ έχω όνειρα, στα αποδυτήρια πριν από κάποιο ματς αλλά και μέσα στη μέρα. Θα ήθελα να έχω μία όμορφη οικογένεια, να πάρω Grand Slam και να με δουν τα παιδιά μου να παίζω πριν αποσυρθώ!” ανέφερε ο Ντίμι.

“Απλά πράγματα αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολα! Με τη Νικόλ, η επιτυχία μας οφείλεται στο ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Μένουμε πολύ καιρό μακριά και αυτό είναι δύσκολο. Ετσι είναι τα πράγματα τώρα και θα πρέπει να αντέξουμε” πρόσθεσε.

Προερχόμενος από αθλητική οικογένεια (αθλήτρια βόλεϊ η μητέρα του) ουσιαστικά ανέφερε ότι ήταν μονόδρομος η ενασχόληση του με τον αθλητισμό η οποία βρήκε “δρόμο” έκφρασης στο τένις στο οποίο, αναμφισβήτητα, διαθέτει μπόλικο ταλέντο!

Θα κάνει, άραγε, ακόμα ένας τενίστας παιδιά πριν τον…Ραφαέλ Ναδάλ;

Κώστας Αϊτάκης

The post Θέλει παιδιά ο Ντίμι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα