Θα πρέπει να σέβεται το τουρ

Ο Φελισιάνο Λόπεζ θα είναι από φέτος, μαζί με τον Μανόλο Σαντάνα, ο υπεύθυνος τουρνουά στο Madrid Open και εξέφρασε το παράπονό του για τη δεύτερη σερί σεζόν που απέχει από το χώμα ο Ρότζερ Φέντερερ.

Μαζί με τον Ελβετό τενίστα, τους συνδέουν χρόνια φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης.

Αλλωστε, πολύ πρόσφατα δήλωσε τυχερός που έχει αγωνιστεί τόσες πολλές φορές και από τόσο μικρή ηλικία με τον Φεντ χαρακτηρίζοντάς τον παράλληλα σαν τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ…

Ωστόσο, ο Φελισιάνο Λόπεζ, που παίρνοντας παράδειγμα από τον Τόμι Χάας αρχίζει να λαμβάνει σιγά-σιγά και διοικητικά καθήκοντα

από τη θέση του υπεύθυνου τουρνουά στο Masters της Μαδρίτης, δεν σχολίασε θετικά την απουσία του “Βασιλιά” από όλη τη χωμάτινη σεζόν.

“Είχα προπονηθεί μαζί με τον Ρότζερ στο Ρότερνταμ και μου είχε πει ότι του αρέσει πολύ το τουρνουά στη Μαδρίτη ενώ έχει πολύ καλή σχέση με τον Μανόλο Σαντάνα. Μου είπε ότι αν κατέβαινε στο Ρολάν Γκαρός, λογικά θα έπαιζε και στη Μαδρίτη”.

“Είναι κρίμα που επέλεξε πάλι να μην κατέβει σε ένα χωμάτινο τουρνουά που είναι το ίδιο σημαντικά με τα hard court ή τα γρασιδένια. Θα πρέπει, όπως όλοι οι παίκτες του τουρ, να σέβεται όλες τις διοργανώσεις. Θα ήθελα να τον ξαναδώ τουλάχιστον άλλη μια φορά στη Μαδρίτη πριν αποσυρθεί” ανέφερε ο Φέλι.

Χαρακτήρισε σαν πολύ “ευαίσθητη” τη θέση του υπεύθυνου τουρνουά μιας και πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες σε πολλά επίπεδα.

“Ολοι θέλουν να παίζουν στα καλύτερα γήπεδα, την καλύτερη ώρα με τις καλύτερες συνθήκες. Αυτό, εκ των πραγμάτων, δεν γίνεται. Εχω σκοπό να μάθω πολλά πράγματα φέτος για τη θέση και χαίρομαι πολύ ήδη από τα σχόλια που ακούστηκαν για μένα” κατέληξε ο συμπαθής τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα πρέπει να σέβεται το τουρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα