Skysports: «Κλείνει Ποντένσε η Γουλβς, παίρνει τον Λεονάρντο Καμπάνια για την επίθεση»

19:08 20/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία για Γουλβς και Ποντένσε, με το «Skysports» στο τελευταίο του ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε.

«Η Γουλβς είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να κλείσει τον Ντάνιελ Ποντένσε. Με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό θα μεγαλώσει η πορτογαλική

παροικία στην Γουλβς, όπου υπάρχουν επίσης οι Ρουί Πατρίσιο, Ρουμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν Βινάγκρε, Πέδρο Νέτο, Μπρούνο Τζορντάο, Ντιόγκο Ζότα και Φλάβιο Κριστοβάο».

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, η Γουλβς κινείται για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού από το Εκουαδόρ, Λεονάρντο Καμπάνια. «Η μεταγραφή του νεαρού θα κοστίσει 300.000 λίρες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Βρετανοί, πάντως, δεν αναφέρουν εάν η Γουλβς θα πάρει και άλλον φορ ή ο Λεονάρντο Καμπάνια θα είναι ο μοναδικός στράικερ που θα αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γουλβς, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν το πρωί τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, έχει ψηλά στη λίστα της τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει επίσημη κρούση στην Ενωση για τον Πορτογάλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα