Τάπια και Μέσι… κουβέντιασαν για πάντελ (pics)

12:21 7/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Επισκέψεις υψηλού επιπέδου δέχθηκε ο Αγκουστίν Τάπια, κατά την παραμονή του στο Μαϊάμι για το Pro Padel League. Ο κορυφαίος Αργεντινός συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του και… ακόμη πιο κορυφαίο, Λιονέλ Μέσι, με τους δυο τους να ανοίγουν κουβέντα για το πάντελ.

Από τη μία, είναι επί χρόνια γνωστή η αγάπη του 36χρονου σταρ του ποδοσφαίρου για τα περίκλειστα κορτ. Ο Μέσι γνώριζε ανέκαθεν το πάντελ, αφού το

σπορ είχε μπει σε φάση μεγάλης μεγέθυνσης στην Αργεντινή ήδη από τη δεκαετία του 1980, ενώ ήρθε σε πιο… κοντινή επαφή με αυτό την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι με τη ρακέτα του πάντελ, την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Τάπια είχε εξομολογηθεί το περασμένο καλοκαίρι στην αργεντίνικη ιστοσελίδα “El Grafico” πως μία συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι αποτελεί ένα από τα τελευταία ανεκπλήρωτα όνειρά του. “Αυτό που δημιουργεί ο Μέσι είναι τρελό. Εγώ, που ζω στη Βαρκελώνη, είδα ανθρώπους κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου (του 2022) να στηρίζουν την Αργεντινή μόνο για αυτόν. Μονάχα χάρη σε αυτά που έκανε στην Μπαρτσελόνα, για όσα έκανε ποδοσφαιρικά.

Ο Αγκουστίν Τάπια μετράει ήδη τρεις τίτλους σε τέσσερα φετινά τουρνουά.

Όλοι τον θαυμάζουμε για αυτό που είναι. Όχι μόνο για το πώς παίζει, διότι γνωρίζουμε πως είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά και για την ηρεμία και την ταπεινότητά του. Σου δείχνει πως είναι άνθρωπος. Θα ήταν ένα όνειρο για εμένα να τον συναντήσω”, είχε εξομολογηθεί τον περασμένο Αύγουστο ο Τάπια.

Αυτή η συνάντηση έγινε εφικτή, μιας και ο Μέσι αγωνίζεται στην Inter Miami, εδρεύοντας δηλαδή στην πόλη που βρίσκεται αυτές τις ημέρες και ο Τάπια. Μάλιστα, ο Μέσι δεν ήταν ο μοναδικός σταρ του ποδοσφαίρου που συναντήθηκε με τον Τάπια, αφού και οι Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπούσκετς, αμφότεροι μέλη της Inter Miami (και παλιοί συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα), γνώρισαν από κοντά τον 24χρονο αστέρα του πάντελ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα