Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι χοροί μετά την βαριά ήττα και το ξέσπασμα του Ρούνεϊ

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η Λίβερπουλ έφυγε από το «Θέατρο των ονείρων» με το εμφατικό 3-0 χάρη στα γκολ των Τζέραρντ (2) και Σουάρεζ. 

Η ντροπιαστική αυτή ήττα ήταν το… αποκορύφωμα μιας κακής σεζόν για τους «κόκκινους διαβόλους», στην πρώτη χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο τους. 

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν κατάφερε να γεμίσει ούτε στο ελάχιστο τα παπούτσια του θρυλικού σκοτσέζου προπονητή και λίγες εβδομάδες αργότερα αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ. 

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του παιχνιδιού

που έφερε τη βαριά ήττα (3-0) κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο, ένα… περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στα αποδυτήρια των «μπέμπηδων». Μερικοί παίκτες αυτών το… έριξαν στον χορό και όπως ήταν λογικό αυτό δεν άρεσε στους πιο παλιούς. 

Ένας από αυτούς, ο Γουέιν Ρούνεϊ, θυμάται τις στιγμές αυτές και αποκαλύπτει ποια ήταν η αντίδρασή του. 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που πήγα στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ το 2014. Οι συμπαίκτες μου ερχόντουσαν ένας ένας και την επόμενη μέρα αρκετοί από αυτούς χόρευαν υπό τους ήχους χιπ-χοπ μουσικής», ανέφερε συγκεκριμένα και πρόσθεσε «Θυμάμαι να τους κλείνω τη μουσική. Προσπαθείτε να το ελέγξετε όσο μπορείτε αλλά τελικά δεν γίνεται τους είχα πει».

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» στη συνέχεια τόνισε τους λόγους που ο Μόγιες δεν μακροημέρευσε στο Μάντσεστερ. «Οι παίκτες ποτέ δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Μόγιες. Πάντα ήταν δύσκολο για αυτόν, τον ήξερα από τότε που βρισκόταν στην Έβερτον και δεν ήταν με τίποτα το ίδιο άτομο στην Γιουνάιτεντ» ανέφερε και πρόσθεσε «Δεν υπήρχε σεβασμός από τους παίκτες προς το πρόσωπο του Μόγιες και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατακόρυφη πτώση του στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα