Τάιλι: “Ο Νόβακ δεν θα ρισκάρει να χάσει το Australian Open”

Ο ισχυρός άνδρας του Australian Open, Κρεγκ Τάιλι, προέβλεψε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα ρισκάρει να χάσει το πρώτο Grand Slam της επόμενης σεζόν και κατ’ επέκταση την ευκαιρία για να κατακτήσει το 21ο Major της καριέρας του.

Αν και οι διοργανωτές, μετά από την απόφαση της πολιτείας της Βικτώριας, ξεκαθάρισαν ότι όλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Australian Open

του 2022 θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι πλήρως κατά τις covid-19, o Σέρβος παραμένει αινιγματικός τόσο για την κατάσταση εμβολιασμού του, όσο κι αν θα πάει στη Μελβούρνη. 

“Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα”, είπε ο Τάιλι σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό την Πέμπτη (25/11). “Αυτό που γνωρίζουμε είναι αυτά που ξέρουν όλοι, ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής.”

“Ο Νόβακ έχει κερδίσει 9 τίτλους στο Australian Open και είμαι σίγουρος ότι θέλει να φτάσει στους 10. Επίσης μετράει 20 Grand Slam, όπως οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ οπότε εκτιμώ ότι θα ήθελε να τους ξεπεράσει. Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει να χάσει αυτή την ευκαιρία.”

“Το μονό σίγουρο είναι ότι αν έρθει στη Μελβούρνη να παίξει αυτό θα σημαίνει ότι έχει εμβολιαστεί.”

Το πρώτο Grand Slam της επόμενης σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου 2022.

The post Τάιλι: “Ο Νόβακ δεν θα ρισκάρει να χάσει το Australian Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα