Κανονικά το ATP Cup των 10εκ. στο Σίδνεϊ

Αρχίζει και αποκτά ολοκληρωμένη μορφή το καλεντάρι των τουρνουά προετοιμασίας για το Australian Open 2022 καθώς η Ομοσπονδία της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι το ATP Cup θα διεξαχθεί 1-9 Ιανουαρίου στο Σίδνεϊ ενώ τα προκριματικά του πρώτου Grand Slam της σεζόν θα φιλοξενηθούν κανονικά στη Μελβούρνη (10-14 Ιανουαρίου), σε αντίθεση με το 2021 που έγιναν εκτός Αυστραλίας.

Ο Κρεγκ Τάιλι, πρόεδρος

της Tennis Australia, είπε ότι θα διεξαχθούν 17 τουρνουά σε Βικτόρια, Νέα Νότια Ουαλία και Νότια Αυστραλία πριν το Australian Open (17-30/01) που αποτελεί ρεκόρ.

“Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τους καλύτερους του κόσμου και να αγωνίζονται σε τουρνουά στη χώρα μας, εμπνέοντας τους τενίστες της επόμενης γενιάς και μεγαλώνοντας το ενδιαφέρον των πολιτών μας για το άθλημα” είπε ο Τάιλι και μένει να δούμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση καθώς και η Εθνική Ελλάδος αποτελεί επιλογή των διοργανωτών τα τελευταία δύο χρόνια.

Μετά το ATP Cup, το Σίδνεϊ θα φιλοξενήσει το Sydney Tennis Classic, ένα combined τουρνουά κατηγορίας ATP 250 για τους άνδρες και WTA 500 για τις γυναίκες.

Η Αδελαϊδα θα φιλοξενήσει 4 ανδρικά και γυναίκεια τουρνουά σε συνεχόμενες εβδομάδες 2-15 Ιανουαρίου ενώ τρία τουρνουά προετοιμασίας θα φιλοξενηθούν στο Melbourne Park 3-9 Ιανουαρίου.

The post Κανονικά το ATP Cup των 10εκ. στο Σίδνεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα