Κόνταβεϊτ: “Το όνειρο μου είναι να κερδίσω ένα Grand Slam”

Το 2021 ήταν μια σεζόν η οποία θα μείνει αξέχαστη για την Ανέτ Κόνταβεϊτ, με την Εσθονή να θέλει να “πατήσει” πάνω σε αυτή τη χρονιά έτσι ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Έχοντας ξεκινήσει από το Νο23 του κόσμου, τον περασμένο Ιανουάριο, η Κόνταβεϊτ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο Νο7 της κατάταξης, κατακτώντας τέσσερις τίτλους σε Κλίβελαντ, Οστράβα, Κρεμλίνο και Κλουζ-Ναπόκα.

Η κορύφωση για την 25χρονη αυτή τη χρονιά ήταν αναμφίβολα το ντεμπούτο της στους τελικούς της WTA, στους οποίους κατάφερε να

φτάσει μέχρι τον τελικό χάνοντας από την Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. 

Η Εσθονή ωστόσο είναι αποφασισμένη να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο κερδίζοντας ένα από τα Major τουρνουά.

“Εδώ και μερικές ημέρες σκέφτομαι τους επόμενους στόχους μου”, δήλωσε η 25χρονη. “Νομίζω ότι το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κερδίσω ένα Grand Slam, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι αυτοί να βασίζονται στην εξέλιξή μου και στη βελτίωση ως παίκτρια”

“Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου, τη φυσική μου κατάσταση να βελτιώσω τα στοιχεία μου πάνω στο τένις. Όσο αυτή η αναπτυξιακή διαδικασία είναι σε εξέλιξη και είναι θετική, θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν και τα θετικά αποτελέσματα.”

The post Κόνταβεϊτ: “Το όνειρο μου είναι να κερδίσω ένα Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα