Τα ντεσιμπέλ της O2 Arena

Χάρη στην τεχνολογία Infosys ATP Fan Meter, η διοργανώτρια αρχή μέτρησε τις δέκα πιο “ηχηρές” αντιδράσεις του κοινού μετά από εντυπωσιακούς πόντους στο World Tour Finals!

Για όσους παρακολουθήσατε το φετινό ATP Finals, θα παρατηρήσατε την ένδειξη του ATP Fan Meter που μέτραγε τα ντεσιμπέλ που “παρήγε”

το κοινό στην Ο2 αρένα μετά από μερικούς εντυπωσιακούς πόντους!

Φυσικά μιλάμε για την πρώτη φορά που είδαμε κάτι τέτοιο σε διοργάνωση της ATP και το Λονδρέζικο κοινό το υποδέχτηκε με χαρά “ταρακουνώντας” την Ο2 αρένα με τις φωνές του σε πλείστους πόντους!

Την τιμητική του, είχε φυσικά ο αγαπημένος του κοινού, Ρότζερ Φέντερερ που έχει τρεις από τις δέκα πιο “ηχηρές” στιγμές του κοινού ενώ προκάλεσε την πιο “φασαριόζικη” αντίδραση ύψους 110 ντεσιμπέλ μετά από έναν πόντο που πέτυχε στην πρεμιέρα του κόντρα στον Κέι Νισικόρι, σε ένα ματς που δεν έπαιζε καλά και το κοινό έδωσε όλη του την φωνή για να τον “ανεβάσει”!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δύο παρουσίες στην πρώτη δεκάδα των πιο ηχηρών αντιδράσεων με το κοινό να φτάνει μέχρι τα 107 ντεσιμπέλ με την προσπάθειά του ενώ και ο νικητής Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκάλεσε την έκρηξη του κοινού ύψους 105 ντεσιμπέλ στο πρώτο break point με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της διοργάνωσης!

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα

Federer lob vs Nishikori 110 dbThiem crosscourt forehand vs Anderson 108 dbDjokovic backhand down the line vs Isner 107 dbThiem smash vs Federer 106 dbDjokovic defense vs Cilic 106 dbFederer entrance vs Zverev 106 dbZverev breaks vs Djokovic 105 dbFederer backhand vs Anderson 105 dbCilic drop volley vs Zverev 105 dbNishikori slice backhand vs Anderson 104 db

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα ντεσιμπέλ της O2 Arena appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα