Μπέκερ: “Ένας σούπερσταρ του τένις μόλις γεννήθηκε”

Ο Μπόρις Μπέκερ μίλησε στο Eurosport αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου των ΑΤΡ Finals από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σχολιάζοντας την εμφάνιση του συμπατριώτη του κόντρα στον πρώην αθλητή του, Νόβακ Τζόκοβιτς, στον μεγάλο τελικό του θεσμού…

Για την σπουδαία εμφάνιση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο Λονδίνο μίλησε ο Μπόρις Μπέκερ

στο Eurosport.

Ο Γερμανός, πρώην Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την παρουσία του συμπατριώτη του στους τελικούς της O2 Arena την περασμένη εβδομάδα, ενώ τόνισε πως ένας σούπερσταρ του τένις γεννήθηκε την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Για χρόνια λέγαμε πως το τένις χρειάζεται νέα πρόσωπα, δυνατούς νέους παίκτες, και ο Ζβέρεφ δείχνει πως είναι ο πιο δυνατός της νέας γενιάς. Το να κερδίζεις τον Τζόκοβιτς σε έναν τελικό τέτοιας διοργάνωσης, σημαίνει πάρα πολλά.

Περιμέναμε όλοι πως και πως να κάνει ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι σε ένα μεγάλο μαγτς, και το έκανε τώρα. Περιμέναμε αυτή τη μέρα, πως κάποτε στο σύντομο μέλλον θα ερχόταν. Όλος ο τενιστικός κόσμος ήθελε να το δει από τον “Σάσα” αυτό.

Έχει κερδίσει τρεις τίτλους σε Masters τουρνουά μέχρι τώρα, έχει κερδίσει τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς και παλαιότερα, αλλά το να τους κερδίζεις τον έναν πίσω από τον άλλον σε τέτοιο τουρνουά, είναι κάτι το ξεχωριστό.

Έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι το next big thing του παγκοσμίου τένις. Η προσήλωση στο στόχο του, η νοοτροπία του απέναντι στον Νόβακ, η πίστη του στις δυνάμεις του μέσα στο court, έκαναν την διαφορά στον τελικό.

Όταν “έσπασε” το σερβίς του Νόβακ στο πρώτο σετ, έπρεπε να σερβίρει για το 1-0, και τότε σέρβιρε τρεις συνεχόμενους άσους. Αυτό το γκέιμ έδειξε τι ψυχολογία και νοοτροπία είχε σε αυτό το ματς. Όλος ο κόσμος είδε πως ένας σούπερσταρ γεννήθηκε την Κυριακή”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπέκερ: “Ένας σούπερσταρ του τένις μόλις γεννήθηκε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα