Τα χρειάστηκε η Μπαντόσα (vid)

08:49 8/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Πολύ δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Charleston Open εξασφάλισε το Νο2 του ταμπλό και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Πάολα Μπαντόσα.

Λίγες στιγμές μετά τον αποκλεισμό της top seed, Αρίνα Σαμπαλένκα από το Τσάρλεστον, η 24χρονη Ισπανίδα κατάφερε να ξεφύγει από την αναμέτρηση με την Κλαίρ Λιου, επικρατώντας της Αμερικανίδας με 3-6, 7-6(8), 6-1 μετά από 2 ώρα και 40 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του LTP-Daniel Island.

Η

Μπαντόσα που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά πέρυσι στο Τσάρλεστον, είχε χάσει και τα δύο προηγούμενα ραντεβού κόντρα στην Λίου το 2017 και το 2018, όταν οι δύο τενίστριες βρισκόντουσαν εκτός Top10. Η Λίου έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 3-0 απέναντι στην Ισπανίδα κι αν τα κατάφερε θα ήταν η πρώτη Τοπ10 νίκη καριέρας.

Ωστοσο, η Μπαντόσα που ανήκει πλέον στις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, βρήκε τον τρόπο να αποδράσει και να σφραγίσει το προημιτελικό ραντεβού με την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς.

Badosa battles on @paulabadosa fights past Liu in three and faces Belinda Bencic next!#CharlestonOpen pic.twitter.com/HnZrwnTH6n

wta (@WTA) April 7, 2022

CHARLESTON OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Τα χρειάστηκε η Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαντόσα,bantosa