Επιστρέφει στο Wimbledon η Σερίνα Γουίλιαμς!

19:16 7/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Στο Wimbledon αναμένεται να πραγματοποιήσει τη σπουδαία επιστροφή της στο Tour, η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, πρώην Νο1 τενίστρια στον πλανήτη και νυν Νο246, Σερίνα Γουίλιαμς.

Η 40χρονη Αμερικανίδα, έχει να αγωνιστεί από τον Ιούλιο του 2021 εξαιτίας τραυματισμού στο μηρό της, όμως προετοιμάζεται ήδη για το comeback της στην αγωνιστική δράση, που όπως αποκάλυψε την

Πέμπτη (7/4), πιθανότατα θα συμβεί στο επικείμενο Wimbledon Championships (27 Ιουνίου – 10 Ιουλίου).

Η Σερίνα έκανε live μετάδοση στο Instagram, παρέα με τον Θρύλο του NFL, Άαρον Ρότζερς και ρωτήθηκε από τον Αμερικανό, για το αν το επόμενο τουρνουά που θα αγωνιστεί, θα είναι το US Open του ερχόμενου Αυγούστου.

“Πριν το US Open, υπάρχει το Wimbledon και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”, απάντησε η Γουίλιαμς, αποκαλύπτοντας πως προετοιμάζεται να κάνει το comeback της στο γρασίδι του Λονδίνου, όπου έχει θριαμβεύσει επτά φορές στο παρελθόν.

Στο κυνήγι του 24ου Grand Slam τίτλου της καριέρας της, πάντως, η Σερίνα δεν θα έχει φέτος στο πλευρό της τον επί χρόνια προπονητή της, Πάτρικ Μουράτογλου. Ο Γάλλος νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της Σιμόνα Χάλεπ.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι στο Wimbledon αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στη δράση και ο Ρότζερ Φέντερερ. Αυτό σημαίνει, πως δυο εκ των σπουδαιότερων προσωπικοτήτων στην ιστορία του τένις, πολύ πιθανό να “υπογράψουν” το φετινό event στη Μεγάλη Βρετανία, με τα comebacks τους.

Τόσο ο Φέντερερ, όσο και η Σερίνα, μόνο απίθανο δεν είναι, να αγωνιστούν για μια τελευταία φορά στο Wimbledon, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επιστρέφει στο Wimbledon η Σερίνα Γουίλιαμς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα