Επική νίκη Γκαρίν

5 match points του Ζέρεμι Σαρντί, έσωσε ο Κριστιαν Γκαρίν και προκρίθηκε στους “8” του Men’s Clay Cour Championships στο Χιούστον

Μια από τις σπουδαιότερες ανατροπές τη φετινή σεζόν, κατάφερε να ολοκληρώσει ο Κρίστιαν Γκαρίν στην αναμέτρηση κόντρα στο Νο2 του ταμπλό στο Χιούστον, Ζέρεμι Σαρντί.

Ο 22χρονος Χιλιανός, μετά από 3 ώρες και πέντε σωμένα match points, επικράτησε 3-6, 7-6(4), 7-6(7) του πιο έμπειρου Γάλλου και προκρίθηκε στον δεύτερο προημιτελικό του στο ATP Tour.

Στο 3-5 games

του 3ου σετ, όπου σέρβιρε ο Γκαρίν για να παραμείνει στο ματς, ο Σαρντί είχε τις τέσσερις πρώτες ευκαιρίες για να κλείσει το ματς ενώ έχασε το 5ο του match points στο 7-6 του καθοριστικού tie break, πριν ο Χιλιανός κερδίσει τους τρεις τελευταίους πόντους του ματς!

Στους “8” της ATP 250 διοργάνωσης, ο Γκαρίν θα αντιμετωπίσει τον Χένρι Λάακσονεν που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 6-4, 7-5, τον Ράιαν Χάρισον.

Συντριβή για Τόμικ

Μπορεί να είχε πολύ καλή πρεμιέρα στο χώμα με την straigh sets νίκη του επί του Ντένις Κούντλα, ωστόσο, ο Μπέρναρντ Τόμιν υπέστη κανονική συντριβή στον επόμενο γύρο!

“Θύτης” του ο Ισπανός “χωματάς” Μαρσέλ Γκρανόγιερς που βρίσκεται εκτός Τοπ100 αυτή τη στιγμή (Νο112) έχοντας χάσει πάρα πολλά τουρνουά την τελευταία διετία λόγω τραυματισμών.

Μόλις τρία games κέρδισε ο ιδιόρρυθμος Αυστραλός, 6-1, 6-2 που, στο δεύτερο σετ, εμφάνισε τα γνωστά του σημάδια tanking (εγκατάλειψη προσπάθειας), όταν ο Γκρανόγιερς είχε πάρει πια ένα ευρύ προβάδισμα νίκης.

Τον ανερχόμενο Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο ο 32χρονος τενίστας.

Ο Ρουντ, Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε 4-6, 6-4, 6-4 το Νο4 του ταμπλό, Ράιλι Όπελκα.

US MEN’S CLAY CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-8h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Επική νίκη Γκαρίν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα