Συνεχίζουν Χάλεπ και Κβίτοβα, εκτός η Κέρμπερ – VIDEO

Σιμόνα Χάλεπ και Πέτρα Κβίτοβα προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Dubai Duty Free Tennis Championships, με την Αντζελίκ Κέρμπερ από την πλευρά της, να μένει εκτός συνέχειας με ανατροπή…

Στην προημιτελική φάση του πολύ δυνατού Dubai Duty Free Tennis

Championships προκρίθηκαν Σιμόνα Χάλεπ και Πέτρα Κβίτοβα σήμερα.

Η Ρουμάνα δεν έχασε σετ ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ η Τσέχα χρειάστηκε για ακόμη μια φορά τρία σετ για να προκριθεί. Εκτός συνέχειας έμεινε η Αντζελίκ Κέρμπερ που υπέστη οδυνηρή ήττα από την Σου Γουέι Σιέχ.

Η Χάλεπ αρχικά, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 της Ουκρανής Λέσια Τσουρένκο μετά από 81 λεπτά αγώνα και θα παίξει στην επόμενη φάση του θεσμού με την νικήτρια του ντέρμπι Σαμπαλένκα-Μπέντσιτς.

And this is how she did it!

6-3, 7-5 for @simona_halep against a tenacious Tsurenko!@DDFTennis pic.twitter.com/ynOKmqasSH

WTA (@WTA) 20 Φεβρουαρίου 2019


Η Κβίτοβα, απέκλεισε την φορμαρισμένη Αμερικανίδα Τζένιφερ Μπράντι μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά μάχης με 7-5, 1-6, 6-3 και στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βικτόρια Κούζμοβα.

Με μια μεγαλειώδης ανατροπή, η Σου Γουέι Σιέχ έθεσε νοκ-άουτ την Αντζελίκ Κέρμπερ από την φάση των “16” του τουρνουά, κερδίζοντας την Γερμανίδα με 5-7, 6-4, 6-0.

Hsieh Su-Wei earns her fourth Top 10 win at @DDFTennis

Upsets Kerber 5-7, 6-4, 6-0! pic.twitter.com/n6vUO9xSLn

WTA (@WTA) 20 Φεβρουαρίου 2019


Το Νο7 του κόσμου, αποχαιρέτησε με πολύ άσχημο τρόπο το Ντουμπάι, ενώ η κοπέλα από την Ταϊπέι θα παίξει με μια ακ ετνω Καρολίνα Πλίσκοβα και Άλισον Ρίσκε στη συνέχεια.

Η Κίκι Μλαντένοβιτς πάντως, που απέκλεισε την Τρίτη το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Ναόμι Οσάκα, έμεινε εκτός συνέχειας σήμερα από την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Η Ισπανίδα κέρδισε με 7-5, 7-5 και περιμένει την νικήτρια του αγώνα Μουγκουρούθα-Σβιτόλινα στα προημιτελικά.

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP(+2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζουν Χάλεπ και Κβίτοβα, εκτός η Κέρμπερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα