Επίσημο: Παίζει στη Μαδρίτη ο Φέντερερ!

Είναι πλέον γεγονός. Μετά από τρία χρόνια απραξίας στη χωμάτινη περίοδο, ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στο φετινό Masters της Μαδρίτης…

Όπως είχε διαρρεύσει πριν μερικές εβδομάδες, ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ, επιστρέφει στα χωμάτινα τουρνουά για πρώτη φορά μετά από τον Μάιο του 2016.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων Ελβετός, ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Τετάρτης, πως θα παίξει στο 1000αρι τουρνουά της Μαδρίτης στην Ισπανία φέτος, μετά από τέσσερα χρόνια

απουσίας από τη διοργάνωση (το 2016 είχε αποσύρει τη συμμετοχή του).

“Ο Φέντερερ είναι από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, αυτό δεν είναι μυστικό. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει στη Μαδρίτη. Είναι ένα δώρο για το τουρνουά μας αυτό, αλλά πάνω από όλα είναι δώρο για τους φιλάθλους που θα έρθουν να δούνε έναν ξεχωριστό αθλητή στην Caja Magica.

Με τον Φέντερερ στο τουρνουά ξανά, και τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς να αγωνίζονται επίσης, η φετινή διοργάνωση θα είναι… άχαστη”, τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθυντής του τουρνουά, Φελισιάνο Λόπεζ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ρότζερ είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος τενίστας στο Madrid Masters μετά τον Ράφαελ Ναδάλ, καθώς έχει κατακτήσει τρεις φορές το τρόπαιο (2006, 2009, 2012).

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Caja Magica από τις 3 μέχρι τις 12 Μαϊου.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επίσημο: Παίζει στη Μαδρίτη ο Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα