Επιστροφή με νίκη ο Ντελ Πότρο – VIDEO

Παρά το δεμένο του γόνατο, ο Ντελ Πότρο συνδύασε με καλή εμφάνιση και νίκη την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο ATP World Tour

Στον πρώτο του αγώνα εδώ και τέσσερις μήνες, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο κέρδισε στα δύο σετ τον αξιόλογο Γιοσιχίτο Νισιόκα και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Delray Beach

Open, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το Νο1 του ταμπλό, έπαιξε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 του αντιπάλου του, στο πρώτο του τουρνουά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, στο Shanghai Masters αρχές του Φθινοπώρου.

“Ήταν δύσκολος πρώτος γύρος καθώς ο Νισιόκα είναι ένας σταθερός παίκτης από τη βασική γραμμή. Έπαιξα καλά στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με τα πόδια μου γιατί ένιωσα κουρασμένος στο τέλος του 2ου σετ, όμως είναι φυσιολογικό” είπε ο 31χρονος Αργεντίνος αμέσως μετά.

Στο 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, ο Ντελ Πότρο θα έχει ακόμα δυσκολότερο έργο, αντιμετωπίζοντας τον πανύψηλο (2.11 μ.) Αμερικανό, Ράιλι Όπελκα που προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου ATP τίτλου της καριέρας του, την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και συνέχισε το νικηφόρο σερί με εντυπωσιακή νίκη 6-4, 6-0 επί του συμπατριώτη του, Τένις Σαντγκρεν την Τρίτη στο Delray Beach.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο3 του ταμπλό, Φράνσις Τιαφό, συνέχισε τα αρνητικά του αποτελέσματα, μετά την παρουσία του στα προημιτελικά του Australian Open 2019.

Το Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε με 3-6, 7-6(1), 7-5 από τον qualifier Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με 4-1 games στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης.

Ο Τζον Ίσνερ, Νο2 του ταμπλό, έσωσε και τα τρία break points του Πίτερ Πολάνσκι και έβγαλε 23 άσους στη νίκη με 6-3, 7-6(4) επί του Καναδού, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Λούκας Λάτσκο στο 2ο γύρο.

Τον Ράντου Άλμποτ θα αντιμετωπίσει ο Νικ Κύργιος για την είσοδο στα προημιτελικά, μετά τη δύσκολη νίκη του Ρουμάνου με 7-6(2), 6-4 επί του Ίβο Κάρλοβιτς.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Επιστροφή με νίκη ο Ντελ Πότρο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα