Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Κρεϊτσίκοβα (vids)

Μόλις τέσσερα games κέρδισε η πρωταθλήτρια του Roland Garros 2021, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, από την Ρωσίδα και Νο63 τενίστρια του κόσμου, Αναστασία Ποταπόβα, για να μείνει εκτός του WTA 250 τουρνουά του Αμβούργου, από την προημιτελική φάση.

Η Τσέχα, Νο3 του ταμπλό, δεν διανύει καθόλου καλή σεζόν και γνώρισε την 9η ήττα της στην 22η εμφάνισή της φέτος. Μάλιστα, συνεχίζει

να αγνοεί τη συμμετοχή της σε ημιτελικό WTA διοργάνωσης, από τον Ιανουάριο!

Η Ποταπόβα, χρειάστηκε 72 λεπτά για να επιβληθεί της Κρεϊτσίκοβα με 6-1, 6-3, παίρνοντας το εισιτήριο για την τελική “4άδα” του θεσμού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Νο1 του ταμπλό, Ανέτ Κόνταβεϊτ, η οποία βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 6-0, 2-0, όταν η Αντρέα Πέτκοβιτς (Νο67) εγκατέλειψε την προσπάθεια, με πρόβλημα τραυματισμού.

Στον έτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες η Μαρίνα Ζανέφσκα (Νο72) με τη Μπερνάρντα Πέρα (Νο81). Αρχικά η Βελγίδα, κέρδισε με 6-4, 7-5 την Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς (Νο35).

Η Αμερικανίδα, από την πλευρά της, συνεχίζει τις τρομερές εμφανίσεις της τις τελευταίες εβδομάδες και με τη 10η σερί νίκη της, προκρίθηκε σε back to back ημιτελικό. Την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο96), κέρδισε η Πέρα την Πέμπτη (21/7), με 6-3, 6-1.

First semifinal of the season for the No.7 seed

Maryna Zanevska notches a second career Top-50 victory with a 6-4, 7-5 win over Sasnovich!#HamburgOpen pic.twitter.com/l8ihGgWEYF

wta (@WTA) July 21, 2022

Οι ημιτελικοί του European Open

Κόνταβεϊτ – Ποταπόβα

Ζανέφσκα – Πέρα

WTA 250 HAMBURG EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Κρεϊτσίκοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα