ΜακΕνρό: “Είναι τρελό που ο Νόβακ θα χάσει το US Open”

O Τζον ΜακΕνρό μίλησε για την ενδεχόμενη μη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο φετινό US Open, λόγω μη εμβολιασμού. Ο Αμερικανός χαρακτήρισε τρελό το γεγονός πως ο Σέρβος δεν θα καταφέρει (κατά πάσα πιθανότητα) να μην συμμετάσχει στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, θεωρώντας πως θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση.

“Πρέπει

να βρούμε έναν τρόπο να φέρουμε τον Νόβακ στο US Open. Πώς μπορεί να μην είναι εκεί; Μόλις κέρδισε το Wimbledon, είναι μεγάλος πρωταθλητής και θα έπρεπε να είναι στο US Open.Δεν συμφωνώ με την απόφασή του να μην εμβολιαστεί, αλλά τη σέβομαι. Είναι ένας από τους πιο καλούς αθλητές στον κόσμο και ό,τι βάζει στο σώμα του, το επιλέγει προσεκτικά.

Τώρα βλέπουμε ότι λόγω της επιλογής του, δεν μπορεί να παίξει στο US Open. Έχει ήδη απελαθεί από την Αυστραλία για τον ίδιο λόγο και εδώ είμαστε πάλι. Ελπίζω κάποιος να βρει έναν τρόπο να το λύσει αυτό. Είναι τρελό που ο Νόβακ χάνει το US Open σε αυτή τη φάση.”

Οι διοργανωτές του US Open νωρίτερα επιβεβαίωσαν πως δεν θα έχουν κάποιο περιορισμό για τους μη εμβολιασμένους παίκτες, αλλά θα σεβαστούν την νομοθεσία της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να μην τους επιτρέπει να εισέρχονται στην χώρα.

Δανάη Μασκαλέρη

The post ΜακΕνρό: “Είναι τρελό που ο Νόβακ θα χάσει το US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα