Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νόρι (vids)

Ο Κάμερον Νόρι διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος και την Παρασκευή προκρίθηκε στα ημιτελικά του cinch Championships της πατρίδας του, κερδίζοντας τον συμπατριώτη του, Τζακ Ντρέιπερ.

Ο Βρετανός, Νο41 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πέτυχε την 28η νίκη του μέσα στο 2021 και θα δώσει το παρών στον 4ο ημιτελικό του μέσα στη χρονιά.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο 25χρονος ανέκοψε την φοβερή πορεία του… πρωτάρη σε προημιτελικούς ΑΤΡ διοργανώσεων, Ντρέιπερ, με 6-3, 6-3 και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του από την αναμέτρηση Σαποβάλοφ – Τιαφό.

dir="ltr" lang="en">Cam-tastic @cam_norrie defeats Jack Draper 6-3 6-3 to reach his first ATP semi-final on grass. #cinchChampionships pic.twitter.com/k1MztXMLY7

Tennis TV (@TennisTV) June 18, 2021

Ο Ντένις Σαποβάλοφ κατέκτησε το 1ο set του αγώνα το βράδυ της Παρασκευής, με 6-3, όμως ο chair umpire, με τη σύμφωνη γνώμη των δυο αθλητών, διέκοψε το ματς λόγω σκότους.

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την ίδια μέρα, τον Κάμερον Νόρι. Στον έτερο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωποι οι Ματέο Μπερετίνι και Άλεξ Ντε Μινόρ.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νόρι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Συνεχίζει, Νόρι,synechizei, nori