“Έκλεισαν” οι ημιτελικοί στο Χάλε (vids)

Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Ούγκο Ουμπέρ πήραν τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Noventi Open, μετά τις νίκες τους επί των Μάρκος Γκιρόν και Σεμπάστιαν Κόρντα αντίστοιχα.

Οι δυο αθλητές ολοκλήρωσαν το παζλ των ημιτελικών στο Χάλε, συναντώντας τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι, οι οποίοι είχαν προκριθεί νωρίτερα, στην τελική “4αδα” του θεσμού.

Αρχικά ο Αλιασίμ, ο οποίος βρίσκεται για 2η σερί εβδομάδα

σε ημιτελικά grass court τουρνουά, επικράτησε του Γκιρόν με 6-3, 6-2 και κατέκτησε την 6η νίκη του σε επτά ματς φέτος στο γρασίδι.

FAA flying high @felixtennis soars past Marcos Giron to reach the Halle semi-finals, 6-3 6-2. #NoventiOpen pic.twitter.com/GQvgfwgvmK

Tennis TV (@TennisTV) June 18, 2021

Σε πολύ καλή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο 21χρονος Καναδός, που συνεχίζει τις προσπάθειές του στο γρασίδι, από εκεί που τις άφησε… το 2019.

Το Νο21 του κόσμου, απέχει δυο νίκες από τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του σε επίπεδο ΑΤΡ (0-8 σε τελικούς) όμως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει αν θέλει να στεφθεί πρωταθλητής αυτή την εβδομάδα στη Γερμανία.

Στα ημιτελικά, θα συναντήσει τον φορμαρισμένο, Ούγκο Ουμπέρ, ο οποίος μετά τη νίκη σε βάρος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικράτησε και του Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-2, 6-7(5), 6-4, “κλειδώνοντας” τη θέση του στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έκλεισαν” οι ημιτελικοί στο Χάλε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα