Queen’s: Δυνατά στα ημιτελικά ο Μπερετίνι (vids)

Ο Ματέο Μπερετίνι συνεχίζει να σερβίρει… ρουκέτες στο Λονδίνο. Την Παρασκευή, υπερκέρασε και το εμπόδιο του Ντάνιελ Έβανς και μπήκε στα ημιτελικά του cinch Championships, στο Queen’s Club.

Ο Ιταλός είναι ένας από τους big hitters που θα μας απασχολήσουν πολύ στο Wimbledon και ήδη μετράει 3/3 στο γρασίδι, χωρίς να έχει χάσει καν set.

Μετά

από μια ώρα και 41 λεπτά, ο Νο1 του ταμπλό στο Λονδίνο επικράτησε με 7-6(5), 6-3 και “σφράγισε” το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του 500αριου τουρνουά στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Forza

On his Queen’s debut @MattBerrettini rides into his third career semi-final on grass, 7-6 6-3 over Dan Evans. #cinchChampionships pic.twitter.com/wlZr0pQMxT

Tennis TV (@TennisTV) June 18, 2021

Εκεί, θα συναντήσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος ανέκοψε το αήττητο σερί επτά αγώνων του Μάριν Τσίλιτς στο γρασίδι και με σπουδαία ανατροπή προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του θεσμού.

Ο 22χρονος Αυστραλός, βρέθηκε πίσω με set, όμως επέστρεψε εμφατικά και επιβλήθηκε του πολύπειρου Κροάτη με 3-6, 6-3, 6-4.

V A M O S @alexdeminaur pumped to reach the Queen’s semis with a 3-6 6-3 6-4 win over Cilic #cinchChampionships pic.twitter.com/PPCvq2QgNw

Tennis TV (@TennisTV) June 18, 2021

Το Σάββατο, ο Ντε Μινόρ θα αγωνιστεί μόλις στον 2ο ημιτελικό του για το 2021. Αν και βρίσκεται στο Νο22 του κόσμου, δεν τα πηγαίνει καλά στη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει 16 νίκες σε 28 ματς.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Queen’s: Δυνατά στα ημιτελικά ο Μπερετίνι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα