Συγκρατημένα αισιόδοξος – VIDEO

Προσγειωμένος ο Ράφαελ Ναδάλ, ξέρει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γι’αυτόν στο χορτάρι του Wimbledon

Η νίκη, με οποιονδήποτε τρόπο και σκορ, είναι το ζητούμενο για τον Ράφαελ Ναδάλ ενόψει του Wimbledon που ξεκινάει τη Δευτέρα στο Λονδίνο.

Αυτό τόνισε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο All England Club ο 33χρονος Ισπανός το Σάββατο, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει καλύτερα στο γρασίδι μετά τα δύο φιλικά που έδωσε

στο Hurlingham Club, ανεξαρτήτως της ήττας που γνώρισε απ’τους Μάριν Τσίλιτς και Λούκας Πουίγ.

“Βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα. Βελτιώνομαι καθημερινά στο γρασίδι. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για την πρεμιέρα στο Wimbledon. Στο Hurlingham δεν έπαιξα άσχημα απλά αντιμετώπισα δύο παίκτες που είχαν περισσότερα παιχνίδια στο χορτάρι και μπήκαν απ’την αρχή πιο δυνατά. Κάθε ώρα που περνάω στην επιφάνεια και κάθε νίκη που σημειώνω, βοηθάει πολύ γιατί παίζω καλά, έρχομαι με καλή αυτοπεποίθηση μετά από μια πολύ καλή σεζόν στο χώμα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δύο φορές πρωταθλητής του Championships (2008, 2010).

Ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Γιουίτσι Σουτζίτα που προέρχεται από τα προκριματικά και παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων, δεν θέλησε να δει πιο μακριά στο ταμπλό και τον πιθανό αγώνα με τον Νικ Κύργιο στο 2ο γύρο.

“Δεν θέλω να μιλήσω για τον Νικ. Δεν τον γνωρίζω καλά και δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν παίζω με τον Νικ. Παίζω με τον Σουτζίτα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν καταφέρω να κερδίσω τον αγώνα μου και κάνει το ίδιο και ο Νικ (παίζει με τον συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμπσον), θα μπορέσετε να με ρωτήσετε για το επόμενο παιχνίδι μου και θα μιλήσω για τον Νικ” είπε.

Ο Ναδάλ αναφέρθηκε και στο σημαντικό γεγονός ότι πλέον μπορεί να προετοιμάζεται για το Wimbledon στα χορτάρινα courts της Μαγιόρκα, όπου διεξάγεται το γυναικείο Mallorca Open, πολύ κοντά στο σπίτι του.

“Αν δεν είχα αυτά τα γήπεδα στη Μαγιόρκα, δεν ξέρω τι θα έκανα με την προετοιμασία μου. Ίσως έπαιζα σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας. Όμως είναι πολύ σημαντικό που έχω την ευκαιρία να προπονούμαι στη Μαγιόρκα. Προπονούμαι στο γρασίδι και την ίδια στιγμή βρίσκομαι σπίτι μου. Μερικές φορές βοηθάει πολύ αυτό, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που αγαπώ”.

The post Συγκρατημένα αισιόδοξος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα