Αδέρφια… Ενοθήται

Όλα τα παιχνίδια του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon, live στο Tennis24 από τον οπαδικό σύνδεσμο “Τσιτσιπάς Χουλιγκανς”

Η μαγική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Australian Open, οδήγησε μια τρελή παρέα στη δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook που έμελλε να αλλάξει τον οπαδικό τενιστικό χάρτη στην Ελλάδα!

Στις

23 Ιανουαρίου 2019, δημιουργήθηκε η σελίδα “Τσιτσιπάς Χούλιγκανς” η οποία, μέσα σε λίγες ημέρες λειτουργίας, έγινε ένα από τα κορυφαία trends στα social media.

Πλέον, με σχεδόν 31,500 followers (και με σελίδα στο instagram, παρακαλώ), η κορυφαία οπαδική σελίδα αφιερωμένη στον Στέφανο, αποτελεί μια στάνταρ διέξοδο γέλιου χάρη στα αυθόρμητα, πικάντικα, ευφυή αλλά και εντελώς ανορθόγραφα posts.

Αρκετά, όμως με τους λακαμάδες και τα ωραία λόγια… Ήρθε η ώρα για δράση!

Το Tennis24, λοιπόν, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Τσιτσιπάς Χούλιγκανς, αντιπροσωπεία των οποίων δεν θα ταξιδέψει στο Wimbledon προκειμένου να μεταδίδει ζωντανά (live commentating: θα τους εξηγήσουμε εμείς τι σημαίνει) τους αγώνες του Στέφανου στο Λονδίνο!

Οι υπόλοιποι που θα ταξιδέψουν στην Αγγλική πρωτεύουσα, θα βοηθάνε με live ανταποκρίσεις, φωτογραφίες, συνθήματα κλπ, εφόσον καταφέρουν να φτάσουν στις εγκαταστάσεις, ξεπερνώντας τα μπλόκα των ιππέων της Βρετανικής αστυνομίας και δεν καπνίσουν όλα τα γήπεδα του All England Club.

Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα κόντρα στον Τόμας Φαμπιάνο τη Δευτέρα (αναμένεται το επίσημο OOP της πρεμιέρας για να μάθουμε την ώρα), οπότε ετοιμαστείτε για το πιο ανατρεπτικό live της σεζόν!

Και εννοείται: ΕΠΟΠΤΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!

The post Αδέρφια… Ενοθήται appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα