Σβάρτσμαν: “Ο Τζόκοβιτς και ο Φέντερερ αγγίζουν την τελειότητα”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε το Νο 13 του κόσμου Ντιέγκο Σβάρτσμαν για τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αργεντινός αποκάλυψε το πως αισθάνεται όταν αντιμετωπίζει τους σπουδαίους αυτούς τενίστες εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του.

Ο Ντιέγκο πρώην Νο 8 του κόσμου, δεν είχε μεγάλη επιτυχία εναντίον του Τζόκοβιτς μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Το μεταξύ τους ρεκόρ είναι 6-0 εις βάρος του Αργεντίνου, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει τον Νόλε στον τρίτο γύρο του Roland Garros

2017, όταν και προηγήθηκε με 2-1 σετ.

“Ο Τζόκοβιτς είναι το κάτι άλλο, είναι σαν να ελέγχεται από ένα joystick. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτό που κάνει με τις αλλαγές κατευθύνσεων” δήλωσε ο Σβάρτσμαν.

“Έρχεται μια στιγμή που δεν μπορείς να τον συναγωνιστείς. Ο τρόπος που αλλάζει κατευθύνσεις, σε αυτό το υψηλό επίπεδο του τένις, είναι δύσκολο να το διανοηθείς. Η μπάλα έρχεται με 100 χιλιόμετρα την ώρα”

Ο 29χρονος Σβάρτσμαν δεν είχε καλύτερη τύχη ούτε απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ με το μεταξύ τους ρεκόρ να είναι 4-0 υπέρ του Μαέστρου. Μάλιστα ο Αργεντίνος έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα σετ σε όλες τις αναμετρήσεις τους.

“Ο Φέντερερ είναι η τελειότητα. Μέσα και έξω από το κορτ. Και ακόμα περισσότερο έξω. Έχει μια συμπάθεια και μια χαρά που είναι αξιοθαύμαστη” είπε για τον Ελβετό.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Σβάρτσμαν: “Ο Τζόκοβιτς και ο Φέντερερ αγγίζουν την τελειότητα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα