Σβάρτσμαν: “Ο Κόρντα θυμίζει σε πολλά σημεία τον Μπέρντιχ”

Ο Σεμπάστιαν Κόρντα συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός court, κάτι που φάνηκε και στην τεράστια νίκη που σημείωσε απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νίκη κόντρα στον Αργεντίνο ήταν η πρώτη του, απέναντι σε παίκτη που βρίσκεται στη πρώτη 20αδα του πλανήτη, κάτι που δείχνει και πολλά όσον αφορά την εξέλιξη του Αμερικανού.

Ο Σβάρτσμαν μετά την αναμέτρηση του για τον 4ο γύρο του Miami Masters, μιλώντας για τον Σεμπάστιαν Κόρντα, αναφέρθηκε και επισήμανε ότι στον τρόπο που

αγωνίζεται ο νεαρός αθλητής, θυμίζει σε πολλά σημεία τον Τόμας Μπέρντιχ, άλλοτε Νο4 στον κόσμο Τσέχο τενίστα.

“Βλέπω πολλά παρόμοια στοιχεία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Τόμας Μπέρντιχ,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο μικρόσωμος Αργεντίνος.

“Ήταν λες και αγωνίζομαι κόντρα στον Μπέρντιχ, το ένιωσα και κόντρα στον Κόρντα αυτό. Έχει πολύ καλό σερβίς, ξέρει να κινείται πάρα πολύ καλά μέσα στο court, χτυπάει τη μπάλα πολύ δυνατά, είναι κυριαρχικός στο παιχνίδι του. Φαίνεται σαν να αγωνίζεται σε επίπεδο ATP Tour εδώ και χρόνια,” επισήμανε ο Σβάρτσμαν.

“Έχει πάρα πολύ αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει την κατάταξη του σε μεγάλο βαθμό την φετινή χρόνια,” τόνισε ο Νο9 στον κόσμο αθλητής.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε προημιτελικά σε 1000 Masters στο Miami, ο Κόρντα θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και αρκετά εντυπωσιακό Αντρέι Ρούμπλεφ, σε μια αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σβάρτσμαν: “Ο Κόρντα θυμίζει σε πολλά σημεία τον Μπέρντιχ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα