Τσιτσιπάς: “Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης” (vid)

Για τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Alpha (9.89) ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά του πέρα από το τένις που έχουν να κάνουν με τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία.

“Με έχει δυσκολέψει. Νομίζω μας είχε δυσκολέψει όλους το Χειμώνα. Υπήρχαν στιγμές πριν μερικούς μήνες έζησα κάποια στοιχεία κατάθλιψης, δεν θα το κρύψω και μου ήταν δύσκολο. Ένιωθα πολύ μόνος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Με επηρέασε σε συγκεκριμένα σημεία, πέρυσι και λίγο φέτος” τόνισε χαρακτηριστικά

ο Στέφανος, αναφορικά με τους περιορισμούς λόγω πανδημίας.

Επίσης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε και για το χόμπι του, τον κινηματογράφο: “Έχω δημιουργήσει χόμπι εκτός τένις, που μου δίνουν δυνατότητες τις οποίες δεν ξέρω αν έχουν άλλοι αθλητές. Θα δώσω παράδειγμα την φωτογραφία και τον κινηματογράφο, είναι ένα χόμπι που ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια.

Το έχω εξελίξει σαν κάτι σημαντικό στη ζωή μου, που πλέον μου αποφέρει εισόδημα. Πριν μερικούς μήνες υπέγραψα και με μία εταιρία, για να δημιουργήσω μία σειρά γι’ αυτούς, ταξιδεύοντας στον κόσμο και παίζοντας τένις. Σκέφτομαι να κάνω μία παραγωγή κάποια στιγμή”.



The post Τσιτσιπάς: “Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα