Στουτγκάρδη: Στον τελικό ο Μπερετίνι (vids)

Δύο tie-breaks χρειάστηκε ο Νο10 του κόσμου, Ματέο Μπερετίνι, για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Όσκαρ Ότε (Νο61) και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Boss Open στη Στουτγκάρδη.

Ο Ιταλός έφυγε νικητής από το court με σκορ 7-6(7), 7-6(5) σε μια ώρα και 45 λεπτά, φτάνοντας στον 1ο του

τελικό μετά την 3μηνη απουσία του από το Tour.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα το service του, αφού παραχώρησε μόλις 14 πόντους στα service games του και σημειώνοντας 18 άσους, ο Μπερετίνι έδειξε ότι ο τραυματισμός που υπέστη μετά το Indian Wells, δεν τον επηρεάζει ιδιαίτερα.

Το ματς ξεκίνησε πολύ ισορροπημένα καθώς οι δύο παίκτες ήταν πανίσχυροι στα service games τους, με τον Ιταλό να φτάνει στο μοναδικό break point στο ματς και τον Γερμανό να το σβήνει επιτυχώς στο 9ο game του set. Οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break όπου ο Μπερετίνι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος κατακτώντας το με 9-7.

Otte Outta Nowhere #BOSSOPEN @theweissenhof pic.twitter.com/1kgWNweZDy

Tennis TV (@TennisTV) June 11, 2022

Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και στο 2ο set όπου κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλό του με το set να οδηγείται και πάλι στο tie break.

Εκεί, και πάλι ο Ιταλός αποδείχτηκε καλύτερος και κατάφερε να κλείσει το ματς και να προκριθεί στον 1ο του τελικό για φέτος, εξασφαλίζοντας για μια ακόμη εβδομάδα την παραμονή του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αντίπαλος του Ματέο Μπερετίνι στον Κυριακάτικο τελικό, θα είναι ο αναγεννημένος, Άντι Μάρεϊ, που δεν έχει χάσει set όλη την εβδομάδα στο τουρνουά.

Matteo Makes It Through!

Matteo Berrettini defeats Otte 7-6 7-6 and advances into the #BOSSOPEN final@theweissenhof pic.twitter.com/WA5LGJoX1a

Tennis TV (@TennisTV) June 11, 2022

ATP BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Στουτγκάρδη: Στον τελικό ο Μπερετίνι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα