Δυο νίκες από τον 1ο φετινό τίτλο του ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έσωσε δυο set points του Ίλια Ιβάσκα στο 1ο set της μεταξύ τους αναμέτρησης και κατάφερε να επικρατήσει του Λευκορώσου με straight sets, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Libema Open.

Ο Ρώσος, Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αγωνιστεί το Σάββατο (11/6) στον 4ο ημιτελικό του μέσα στο 2022, μετά τη νίκη με 7-6(8), 6-4, επί του Νο49 τενίστα στον κόσμο.

Μετά από μια ώρα και 53 λεπτά αγώνα, ο Μεντβέντεφ

πανηγύρισε την 2η σερί νίκη του στο γρασίδι φέτος και στους “4” του 250αριού τουρνουά στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας, θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρινό (Νο70).

Ο Γάλλος από την πλευρά του, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, επέστρεψε από set πίσω και απέκλεισε τον Μπράντον Νακασίμα (Νο64) με 6-7(5), 6-1, 6-4, για να προκριθεί στον 1ο ημιτελικό του μέσα στη χρονιά.

Στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, θα τεθούν αντιμέτωποι, ο Νο2 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, Τομ Φαν Ράιτχοφεν.

Ο Καναδός αρχικά, κέρδισε το ντέρμπι των προημιτελικών κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ (Νο23) με 7-6(5), 6-4, μετά από μια ώρα και 49 λεπτά αγώνα, για να “σφραγίσει” για 5η φορά στην καριέρα του, τη θέση του σε ημιτελική φάση grass court τουρνουά.

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση για τον 22χρονο φέτος, που στο γρασίδι είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στο Tour και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει πολύ, τις επόμενες εβδομάδες.

Την ονειρεμένη πορεία του στο τουρνουά της πατρίδας του συνεχίζει ο Νο205 της παγκόσμιας κατάταξης, Τομ Φαν Ράιτχοφεν, που κέρδισε με 7-6(2), 6-4 τον Ούγκο Γκαστόν (Νο66) και θα παίξει για παρθενική του φορά, σε τελική “4άδα” ΑΤΡ θεσμού.

Ο Ράιτχοφεν, μέχρι πριν μια εβδομάδα, δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε επίσημο ματς στο γρασίδι και αυτή την εβδομάδα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά, τους: Ματ Έμπντεν, Τέιλορ Φριτς και Ούγκο Γκαστόν!

Οι ημιτελικοί του Libema Open

Μεντβέντεφ – Μαναρινό

Οζέρ Αλιασίμ – Φαν Ράιτχοφεν

LIBEMA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δυο νίκες από τον 1ο φετινό τίτλο του ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα